Bianca Drăgușanu a aflat că Daniela Crudu a rămas însărcinată cu iubitul său mai tânăr decât ea cu șase ani și a dat deja primele declarații în acest sens. Vedeta s-a oferit să fie nașa copilului brunetei, dacă i se va propune lucrul acesta, fiind foarte fericită pentru reușita sa.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu, când aflat că Daniela Crudu va deveni mamă

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată în trei luni a uimit pe toată lumea. Vedeta a dat și primele declarații despre cele întâmplate în viața sa în ultimele luni, fiind extrem de fericită pentru faptul că va deveni mamă. Chiar dacă relația cu partenerul ei de viață nu era tocmai cea mai bună, vedeta a decis să lase toate neînțelegerile deoparte și să se bucure de momentele frumoase care au apărut în calea lor.

Biancăi Drăgușanu nu i-a venit să creadă faptul că Daniela Crudu este însărcinată, pentru că este genul acela de persoană care până nu vede, nu crede. De asemenea, a spus clar că dacă și viitoarea mămică își dorește, ea vrea să nașa copilului fie că va fi fată, fie că va fi băiat. Diva știe cât de tare își dorea prietena ei să devină mamă, se bucură pentru ea și speră să aibă o fetiță la fel de amuzantă și de deșteaptă precum este ea. Danielei Crudu i-a urat să fie sănătoasă, să aibă parte de o sarcină ușoară și să o pună pe ea nașă.

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă, dacă vrea să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru click.ro.

Din păcate, cele două vedete nu au mai apucat să se vadă de ceva vreme, pentru că ambele au avut lucruri mult mai importante de făcut, dar nu este neapărat o problemă pentru Bianca Drăgușanu. În plus, blondina este nerăbdătoare să îi vadă burtica de gravidă, fiind de părere că este vestea anului. Rămâne de văzut dacă ea va fi nașa copilului Danielei Crudu, dar cert este că își dorește din suflet să se întâmple lucrurile în felul acesta.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

”Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul”, a mai declarat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.