Killa Fonic a transmis un mesaj dur pentru „fani”, după moartea lui Nosfe, în urma unor critici pe care le-a primit din partea acestora legat de faptul că nu a postat nimic legat de plecarea dintre noi a fostului său coleg de trupă. Iată ce le-a transmis gurilor rele.

Killa Fonic, primul mesaj după moartea lui Nosfe

Moartea lui Nosfe la doar 37 de ani a îndurerat o lume întreagă. Fie că l-au cunoscut sau nu, oamenii au fost afectați, iar mulți dintre aceștia și-au exprimat regretul în mediul online. Cei din Șatra Benz au transmis și ei mesaje dureroase în mediul online, tot ei fiind și cei care au făcut anunțul cutremurător despre decesul prietenului și colegului lor, Vlad Darius Crețan. Cel care a preferat să păstreze tăcerea și care nu a postat nimic până acum cu privire la pierderea artistului a fost Killa Fonic.

Acesta a făcut parte din trupa Șatra Benz timp de mai mulți, după care a decis să urmeze o carieră solo și s-a îndepărtat de foștii lui colegii. Având în vedere situația delicată prin care toți au trecut zilele acestea, mulți dintre fanii lui așteptau să vadă măcar o postare din partea lui, dar să îl și vadă prezent la înmormântarea artistului. Mai mult de atât, Killa Fonic și-a anulat și un concert pe care ar fi trebuit să îl susțină la finalul săptămânii pe care l-a anulat din cauza unor probleme, motiv pentru care admiratorii lui s-au îngrijorat și au întrebat-o pe iubita acestuia, dacă totul este în regulă cu el.

Sursa foto (c): Killa Fonic/InstaStory

După ce partenera lui a postat un mesaj în mediul online, Killa Fonic a simțit nevoia să facă și el o serie de afirmații pentru „fanii” care l-au tras la răspundere. Acesta a zis clar că fiecare are dreptul de a jeli în felul lui pierderea unei persoane dragi. De asemenea, crede că este strict între ei ceea ce simte legat de moartea lui Nosfe și nu trebuie să își arate durerea pe rețelele sociale. La final, le-a făcut o dezvăluire dureroasă celor care îl urmăresc și anume că anul acesta și-a pierdut și tatăl, dar nu a căutat atenție pe Instagram.

„Fiecare are dreptul de a jeli în felul său. Ce simt și prin ce trec este strict între mine și fratele meu și nu este pentru rețelele sociale. Mesaj pentru fani. Anul ăsta mi-am pierdut și tatăl și nu am cerut atenție pe Instagram.”, a scris Killa Fonic, la Story.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.