Killa Fonic nu a fost activ timp de câteva zile pe rețelele sociale, motiv pentru care fanii s-au speriat foarte tare. De asemenea, nu a postat nici măcar un mesaj legat de moartea fostului său coleg de trupă, Nosfe, dar nici nu a fost prezent la înmormântarea acestuia. Întrebată dacă partenerul ei de viață este în regulă, iubita trapperului a făcut o serie de dezvăluiri în acest sens.

Killa Fonic nu a postat nimic despre Nosfe, iar fanii i-au sărit în cap

Killa Fonic a făcut și el parte din trupa Șatra Benz, până într-un anumit punct în care a considerat că este mult mai bine să urmeze o carieră solo. Acesta a reușit să colaboreze cu nume mari din industria muzicală și a semnat cu o casă de discuri cunoscută din România, ceea ce scos din sărite și mai tare pe iubitorii trupei de trap, mulți spunând despre el că și-ar fi vândut frații de dragul banilor. O vreme, nu au fost date detalii despre scandalul dintre ei, dar ca de fiecare dată lucruri au început să iasă la iveală ușor, ușor.

Având în vedere aceste situații din trecut, el nu a mai păstrat legătura cu foștii lui colegi de trupă, dar nimeni nu se aștepta ca el să nu posteze nimic legat de moartea lui Nosfe, așa cum au făcut toți ceilalți și nici să nu fie prezent la înmormântarea sa. Este cunoscut și faptul că ar fi trebuit să susțină și un concert la sfârșitul acestei săptămâni pe care l-a anulat, din cauza problemelor de sănătate fără să dea prea multe detalii despre asta, nefiind prima dată când nu a mers la un show, pentru că nu era în regulă, iar despre acest subiect a vorbit și partenera lui de viață, pe TikTok, după ce mai mulți oameni au întrebat-o dacă artistul este bine.

Femeia a mai zis că oamenii ar trebui să fie mai îngăduitorii în astfel de situații, precum pierderea unui om, dar și să respecte felul în care aceștia aleg să treacă prin așa ceva. A dat de înțeles că nici pentru Killa Fonic nu este ușor, iar dacă nu a postat nimic pe internet nu înseamnă că nu este afectat de toate aceste lucruri, așa cum au zis unii pe rețelele sociale. Fanii artistului speră să repună repede pe picioare și, cine știe, să ofere chiar el o serie de declarații în acest sens.


„Cred că ăsta e deja al treilea mesaj, din zecile pe care le-am primit în legătură cu Killa, în care cineva întreabă „bă, el cum se simte?”. Ideea e că, după cum știți și voi, în weekend și-a anulat un concert din cauza unor probleme de sănătate, care nu sunt atât de grave, dar există. Și pentru cei care îl urmăriți de la începutul anului e Instagram, probabil că știți și că asta nu este singura pierdere pe care le a suferit-o anul ăsta. Prin urmare, situația de acum nu este una pe care să o digere ușor, așa că fiți mai îngăduitori și respectați modul în care oamenii aleg să treacă prin tipul ăsta de situații.”, a povestit iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.