Fanii nu au putut să nu remarce imediat faptul că fostul membru Șatra Benz, Killa Fonic, nu a transmis niciun mesaj legat de moartea lui Nosfe și l-au tras imediat la răspundere pentru acest lucru. Ce sunt de părere admiratorii cunoscutei trupe de trap că ar fi trebuit să facă artistul.

Killa Fonic nu a transmis nimic despre moartea fostului coleg de trupă

Killa Fonic a făcut parte din trupa Șatra Benz, în urmă cu câțiva ani, până când la un moment dat, a decis să urmeze o carieră solo și a semnat cu una dintre cele mai cunoscute case de discuri de la noi din țară. La vremea respectivă, a fost un întreg scandal între el și ceilalți colegi de trupă, iar fiecare și-a spus părerea despre cele întâmplate, în mediul online. Deși se aveau ca frații, Nosfe și Killa Fonic au încetat să mai poarte vreo discuție, fiecare condinuând să își facă treabă seaparat.

Plecarea lui din Șatra Benz a fost un real șoc pentru fani, dar odată cu trecerea timpului au reușit să se obișnuiască și cu absența lui Killa Fonic. Toți ceilalți au continuat pe drumul lor, au muncit din greu, au scos o grămadă de piese atât solo, cât și cu trupa, iar Nosfe avea undeva în jur de 300 de piese nelansate la care a muncit din greu și care l-au adus la epuizare. Colegii lui au spus că, de ceva vremea, încerca să dea tot cea avea mai bun, dormea din ce în ce mai puțin și era un exemplu demn de urmat pentru ei toți.

Faptul că Darius Crețan, Nosfe așa cum îl știa o țară întreagă, s-a stins din viață la doar 37 de ani, după ce a susținut un concert alături de Șatra Benz a șocat pe toată lumea. Oamenii care l-au cunoscut, prietenii, familia, dar și fanii au transmis mesaje de regret pe social media, doar că printre aceștia nu s-a numărat și fostul membru al trupei de trap, Killa Fonic. Internauții nu au putut să nu remarce acest lucru și i-au transmis o serie de mesaje dure artistului, crezând că ar trebui să îi fie rușine pentru asta și că ar fi putut să publice măcar o imagine cu omul care i-a fost ca un frate.

„A murit Nosfe si tu nu spui nimic?” / Rușine! / Urât, nu ai respect să pui măcar o poză cu Nosfe că ați crescut amândoi. Ați mâncat din aceeași farfurie. '', i-au transmis oamenii în secțiunea de comentarii lui Killa Fonic.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.