Mama Geta sare în apărarea lui Culiță Sterp. Femeia a făcut afirmații dure despre fosta soție a fiului ei, Carmen de la Sălciua, despre care s-a spus că l-ar fi ajutat pe acesta să ajungă cunoscut, ceea ce din punctul ei de vedere este un lucru total neadevărat și a explicat și de ce anume.

Mama Geta i-a luat apărarea fiului ei

Multă lume a afirmat că fosta soție a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua, a avut un rol extrem de important în cariera artistului și că l-ar fi ajutat să crească. De asemenea, a fost rugată să spună dacă îndrăgitul artist este supărat din cauza a tot ceea ce se spune pe internet despre situația dintre fiul ei și fosta sa noră, iar ea oferit un răspuns sincer. Femeia crede că nici nu se pune problema de așa ceva, având în vedere că manelistul are de două ori mai mulți urmăritori decât fosta soție.

Mai mult de atât, mama Geta a ținut să precizeze faptul că el este un om bun și nu bagă în seamă astfel de situații și nu ezită să ajute oamenii din jurul lui, ori de câte ori are ocazia, fără să se laude pe internet.

„Haideți să vă spun, sincer, pe el uitați-vă câtă lume îl urmărește, dublu numărul de oameni față de Carmen. El e același băiat. E atât de bun, el nu bagă în seamă, dar pe mine mă deranjează că se spun astfel de lucruri. E un băiat atât de bun la suflet, ajută atâta lume… Oamenii spun tot felul de lucruri. Ajută atâta lume și nu se laudă. E adevărat că ajuta și când era cu Carmen. Și ea are un suflet deosebit…”, a declarat mama Geta, pentru fanatik.ro.

De asemenea, femeia și-a dat cu părere și despre comentariile de pe internet legate faptul că fosta ei noră a reușit să își facă familia celebră. Mama Geta a atras atenția asupra faptului că artista a încercat acest lucru în ceea ce le privește pe mama și pe sora sa, dar nu a reușit. Nu s-a putut abține să nu remarce și faptul că fiul ei s-a ridicat după divorțul de ea, pentru ca a știut mereu cum să facă pentru a ajunge la inimile oamenilor. Nu a negat nici faptul că separarea lor a afectat-o enorm, fiindcă ținea la Carmen de la Sălciua ca la copiii ei, dar nu a avut nicio putere în acest sens, chiar dacă i-a dat anumite sfaturi fiului ei, la vremea respectivă.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

„Păi da, ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui.”, a mai zis ea.


„Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț.”, a adăugat mama Geta.

Citeste si:
Este sau nu Carmen de la Sălciua însărcinată!? Vedeta se pregătește...
Este sau nu Carmen de la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.