Culiță Sterp a făcut o serie de acuzații dure la adresa lui Carmen de la Sălciua, fosta lui soție, în cadrul podcast-ului moderat de către Cătălin Măruță, unde a fost invitat alături de fratele acestuia. Manelistul și Iancu Sterp au povestit multe lucruri din trecutul lor, despre care nu au mai dus vorba până la momentul actual reușind să își facă fanii să îi asculte cu mare atenție.

Ce acuzații i-a adus Culiță Sterp fostei sale soții

Culiță Sterp și fratele acestuia, Iancu Sterp, au acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcast-ul acestuia și a de a răspunde la cele mai interesante întrebări. Cei doi frați au fost foarte sinceri în declarații și au vorbit, inclusiv, despre seiful plin de bani care le-a fost furat din casă și despre care nu au afirmat nimic în jur de trei săptămâni, dar și-au amintit și de tatăl lor care îi ajuta, ori de câte ori aveau vreo problemă. Asta nu este tot. Cântărețul de manele a vorbit și despre fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, care a reușit să îl enerveze la culme din cauza unui gest pe care l-a făcut, pe vremea când actuala lui parteneră de viață era însărcinată.

La scurt timp după ce Daniela Iliescu a aflat că urmează să aducă pe lume un copil, Culiță Sterp a plecat în Republica Dominicană pentru filmările emisiunii Survivor România, care au durat mai mult decât ar fi trebuit și care l-au pus pe acesta să abandoneze competiția, pentru a reuși să fie alături de partenera sa de viață, în momentul în care fiul lor venea pe lume. Producătorii l-au înțeles și i-au respectat decizia, având în vedere situația delicată prin care trecea.

Tot la vremea aceea, fosta lui soție a făcut un gest care l-a scos din sărite pe artist. Carmen de la Sălciua postase în mediul online o întrebare venită din partea unui fan, pentru care a oferit un răspuns afirmat care îl privea în mod direct. Acesta a fost de părere că asemenea lucruri nu se fac, mai ales că Daniela Iliescu urma să aducă pe lume un copil, nefiind necesar să dezgroape morții, după atâția ani.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

”Ea a vorbit urat de logodnica mea, ea intenționat a postat, soția mea era gravida atunci. A fost întrebată daca ar mai putea fi cu Culita, ar mai fi? Trebuia să tina pentru ea. Ea a răspuns direct da. Ea a spus ceva de logodnica mea ceva ce nu trebuia spus. Femeia fiind gravida, nu te apuci să dezgropi morții nefiind împreună de 2-3 ani”, a declarat Culiță Sterp, în podcast.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.