Carmen de la Sălciua a întâmpina o serie de probleme serioase în luna de miere, despre care a decis să le povestească și fanilor ei din mediul online. Vedeta s-a speriat foarte tare, dar asta nu a împedicat-o să se bucure de cele câteva zile departe de casă și alături de soțul ei, Marian Corcheș.

Carmen de la Sălciua, probleme în luna de miere

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu doar câteva zile au ajuns împreună în fața altarului. Nunta a fost organizată în secret, iar fanii vedetei au aflat că urmează să se căsătorească direct de pe contul ei oficial de Instagram, unde a postat imagini în rochia de mireasă. Având în vedere că nu a spus ce urma să se întâmple în viața ei, ci doar faptul că urmează să se întâmple multe lucruri frumoase în viața ei, oamenii gândindu-se că este vorba despre un proiect.

Evenimentul a fost unul de succes, dar și cu unul care s-a desfășurat în discreție, deoarece artista nu și-a dorit ca nimeni și nimic să nu îi strice una dintre cele mai frumoase zile din viața sa. La scurt timp după de s-au cununat, cântăreața de muzică de petrecere a postat câteva fotografii din ziua cea mare, care au adunat mii de aprecieri și comentarii din partea oamenilor cărora vedeta a dorit să le mulțumească personal. Carmen de la Sălciua le-a transmis un mesaj, la Story, prin intermediul căruia le-a arătat cât este de recunoscătoare pentru faptul că și-au rupt din timpul lor pentru a-i face ziua mai bună.

Imediat după nuntă, cei doi soți au plecat în luna de miere și au ales împreună o destinație exotică unde sperau să se simtă foarte, foarte bine, dar unde au fost urmăriți de probleme. Ea le-a povestit celor din mediul online cu care este mereu sinceră faptul că din cauza unui tsunami din zonă, mai mulți turiști au fost evacuați. În cadrul aceluiași Story, le-a povestit oamenilor și unde s-au cazat, dar și cum este atmosfera în Punta Cana.


”Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și mulți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare. Îmi place mai mult la Lopesan. Oricum, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!”, a povestit Carmen de la Sălciua, pe contu ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Ciolacu: „Trebuie să fie fermi în aplicarea legii. Au toată...
Ciolacu, apel către jandarmii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.