Carmen de la Sălciua a spus, pe contul ei oficial de Instagram, care este motivul pentru care ea și partenerul ei de viață au decis să facă o nuntă pe care să o țină departe de ochii lumii. Aceștia au preferat să nu le vorbească oamenilor despre marele eveniment, ci doar să le spună că urmează să se întâmple câteva lucruri frumoase în viața sa, dar fără să dea de bănuit că este vorba despre nuntă.

De ce a făcut Carmen de la Sălciua nunta departe de ochii lumii

Carmen de la Sălciua și partenerul ei de viață, Marian Corcheș, au ajuns în fața altarului în urmă cu doar câteva zile și anume pe 11 octombrie. Aceștia au decis să se căsătorească în discreție, toți oamenii aflând despre marele eveniment chiar în ziua nunții, de pe contul ei oficial de Instagram. Ea a apărut îmbrăcată în rochia de mireasă, iar fanii au rămas mască și i-au transmis toate gândurile lor bune, dar s-au și întrebat care a fost realul motiv pentru care au preferat să organizeze totul cu cea mai mare discreție.

Ei bine, după ce a plecat în luna de miere, cântăreața de muzică de petrecere a dezvăluit de ce au considerat că este mult mai bine să facă nunta departe de ochii curioșilor. Vedeta este de părere că a povesti despre planurile pe care le ai oamenilor care nu te-au aplaudat și care nu o vor face vreodată este cel mai rău lucru pe care îl poți face în viața ta. De ce? Ei bine, pentru că unii chiar reușesc să strice tot ceea ce este frumos, iar ultimul lucru pe care și-l dorea era ca vreo persoană să îi distrugă cea mai frumoasă zi din viața sa. Citind toate comentariile pe care le-a primit de-a lungul vremii, și-a dat seama că răutatea unora a ajuns la cote alarmante și că trăim într-o lume în care unora ajunge să le fie frică să mai posteze de frica de a nu fi judecați.

„Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci în viață cred că este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face. Bineînțeles, pentru că unii chiar au talentul de a strica tot ce e frumos. De asta am ales să-mi fac nunta într-o mare discreție, pentru că, citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante, oamenii au uitat cu totul de bunătate Când citesc unele comentarii mi se pare că trăim într-o mare junglă în care efectiv îți e teamă să mai postezi, îți e teamă de orice”, a declarat Carmen de la Sălciua, pe Story.

De asemenea, cântăreața a ținut să precizeze și faptul că au fost foarte mulți oameni care le-au adus zâmbetul pe buze și de care sunt foarte mulțumiți și anume cei care le-au trimis tot felul de comentarii frumoase. Le-a mulțumit celor care și-au rupt din timpul lor, fiind recunoscătoare pentru faptul că are și asemenea fani.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

„Nu pot să îi aduc în discuție doar pe vampirii energetici de pe pagina mea, trebuie să spun că suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți că oamenii pe care noi îi cunoaștem și oamenii cu adevărat alături de noi ne-au lăsat foarte multe comentarii frumoase și vreau să le mulțumesc din suflet, pentru că deși nu au nicio obligație, și-au răpit puțin din timpul lor și au spus o vorbă bună, pentru că este mare lucru”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.