Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș și-au unit destinele, pe data de 11 octombrie, iar imediat după eveniment au decis să plece în luna de miere, iar cei doi soți au ales o destinație exotică, pentru a celebra iubirea care îi leagă. Direct din aeroport, cântăreața de muzică de petrecere le-a transmis un mesaj fanilor ei din mediul online, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, lună de miere într-o destinație exotică

Carmen de la Sălciua și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de iubire de care nu multă lume se bucură. Cântăreața este extrem de fericită pentru faptul că a găsit un bărbat care să o iubească și să o aprecieze la adevărata ei valoare și tocmai de aceea a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri, să fie alături până la finalul vieții. Recent, aceștia și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar imediat după aceea, au plecat în luna de miere într-o destinație exotică, de unde sigur vor posta o mulțime de imagini pe rețelele sociale, mai ales că artistei îi place să fie activă în mediul online.

Petrecerea a fost una reușită, iar artista a luat pe toată lumea prin surprindere, deoarece nimeni nu a avut idee că se va mărita. A preferat să fie o surpriză pentru toată lumea și și-a făcut apariția pe Story îmbrăcată în rochia de mireasă și mai fericită ca oricând. Marea le-a fost surprinderea oamenilor, când au realizat că, în sfârșit, se va așeza la casa ei.

Înainte de a pleca în luna de miere, Carmen de la Sălciua a transmis un mesaj pe contul ei oficial de Instagram, prin intermediul căruia a dorit în primul rând să le mulțumească oamenilor care o apreciază pentru toate comentariile frumoase pe care ea și soțul său le-au primit într-o zi atât de importantă pentru ei. De asemenea, cântăreața speră să li se întoarcă înzecit toate gândurile lor pozitive, fiind surprinsă de cât de multe lucruri frumoase fac alții pentru ei. Destinația aleasă pentru luna de miere nu a fost încă dezvăluită, dar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă unde au plecat cei doi soți.


"Nu pot decât să vă mulțumesc, prieteni dragi, pentru toate comentariile frumoase pe care le primim în continuare pe toate rețelele de socializare. Vă mulțumim, atât eu, cât și Marian, și speram să vi se întoarcă înzecit toate gândurile voastre pozitive. Noi suntem în aeroportul de la Cluj-Napoca și urmează să plecăm într-o destinație exotică. Așa că înainte să decolăm am ținut neapărat să fac acest story și să vă mulțumesc din inimă pentru tot ce faceți pentru noi, pentru toate gândurile voastre.", a povestit cântăreața, pe contul ei oficial de Instagram.

Citeste si:
Ioana, eliminată din competiția „Bravo, ai stil!”. Primele...
Ioana, eliminată din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.