Adda a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește violența în mediul online, direct pe contul ei oficial de Instagram. Partenerei de viață a lui Cătălin Rizea nu i se pare deloc în regulă ca persoanele publice să fie făcute praf de internauți și nimeni să nu ia atitudine în acest sens.

Adda a tras un semnal de alarmă pe intrnet

Adda este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară și obișnuiește să fie foarte activă pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oameni. De când s-a îmbolnăvit, vedeta a învățat extrem de multe lucruri legate de cum să aibă mai mare grijă de ea și de stilul ei de viață, dar și legate de oamenii din jurul ei. Artista i-a ajutat pe mulți dintre cei care au trecut prin aceeași situație ca și ea să își depisteze boala, să găsească un tratament corespunzător și, împlicit, să le salveze viața.

Artista a fost și ea în stare de șoc, după ce a aflat că Nosfe de la Șatra Benz s-a stins din viață la doar 37 de ani și a transmis un mesaj în acest sens, în mediul online. A sperat că nu este adevărat, până în ultima clipă, la fel ca toți ceilalți colegi de breaslă al cântărețului. La câteva ore după ce a scris toate acele cuvinte dureroase, vedeta a mai tras un semnal de alarmă pe Instagram despre violența verbală din mediul online pe care, din nefericire, nu o sancționează nimeni.

Este de părere că ar trebui să existe o poliție a mediului online, pentru că zinic persoanele publice sunt agresate verbal, ironizate, înjurate, batjocirite și, uneori, chiar și amenințate și nimeni nu face nimic în acest sens. Adda a dezvăluit că, în fiecare zi, ar trebui să stea la poliție și să depună plângeri în acest sens. Nu crede că artiștii merită să fie tratați în felul acesta, având în vedere că au muncit ani de zile, pentru a ajunge unde sunt acum.

„Am și eu o întrebare, pentru un prieten…gen există, cu adevărat, o poliție a online-ului? Zilnic, persoanele publice sunt abuzate verbal. Zilnic. Toate! Ironizate, înjurate, batjocorite, uneori și amenințate. Ar trebui să stăm pe la poliție cu plângeri, non stop. Există lege pentru asta? Real vorbind?

Citeste si:
Daniel Pavel a răbfunit. Concurenții au reușit să-l scoată din...
Daniel Pavel a răbfunit....

„EȘTI PERSOANĂ PUBLICĂ, ÎȚI ASUMI” FALS! Când am muncit ani de zile să putem să ne facem MESERIA ONORABIL. Când am renunțat la o mare parte a vieții noastre, ca să lăsăm ceva în urma noastră, pentru oameni. Nu am semnat un contract în care scria: acceptăm să fim luați la perpulis de toți cei care simt nevoia să arunce cu rahat!

NU DOAR PERSOANELE PUBLICE SUNT ABUZATE! Sunt abuzați toți cei care au conturi, pentru ca toți cei care activează pe online pot abuza!”, a scris Adda, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.