Ruxi nu vrea să devină mamă și a vorbit cu mare lejeritate despre acest subiect, într-unul dintre cele mai recente interviuri pe care le-a acordat. De asemenea, vedeta a mai povestit și cum anume i s-a schimbat viața, după ce a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

De ce nu vrea Ruxi nu vrea să devină mamă

Ruxi nu își dorește să aducă pe lume un copil și nu îi este teamă să vorbească despre lucrul acesta, deși în mod clar sunt o mulțime de persoane care o judecă. Vedeta are anumite temeri, când vine vorba de a deveni mamă și a vorbit despre ele, în timpul unui interviu. Sinceră ca de obicei, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a recunoscut că unul dintre motive are legătură cu părinții sai de care nu a fost chiar atât de apropiată, lucru care și-a pus serios amprenta asupra sa, iar că un altul este strict legat de dragostea de sine. În plus, ea a ajuns că nu ar fi deloc în regulă să aibă un copil, iar mai apoi să își bată joc de el.

A fi mamă nu s-a aflat vreodată pe lista ei de priorități, iar acest lucru nu este un secret pentru cei care o urmăresc încă de la începuturile carierei, doar că data aceasta a discutat pe larg despre acest subiect care a atras după sine o mulțime de discuții. Crede că poate lăsa și altceva în urma sa, nu neapărat un copil așa cum face toată lumea.

„Nu am sentimentul acesta în mine, nu știu. Nu mă înțelege nimeni. Dar eu știu că nu îl am și prefer să fiu așa decât să fac un copil să-mi bat joc de el sau să-l cresc frustrat sau cu traume. (...) Pot să las altceva în urmă, nu doar un om. Pot să las o învățătură, o carte. Pot lăsa altceva care să ajute oamenii. Nu doar un copil.”, a declarat Ruxi, pentru fanatik.ro.

După revenirea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, nu a făcut altceva decât să încerce ușor, ușor să își reia viața și să aprecieze mai mult mâncarea, care în trecut nu era atât de importantă pentru ea, deoarece la fel ca toți ceilalți credea că este ceva care i se cuvine. Aflată în Republica Dominicană, Ruxi a înțeles cum este să suferi zilnici de foame și a ajuns la concluzia nimeni nu ar trebui să trăiască acest lucru, deoarece este un sentiment teribil. A avut multe de învățat de pe urma acestei experiențe, dar acesta este cel mai important dintre ele, deoarece a marcat-o într-o oarecare măsură.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„Nu pot spune că m-am întors mare filozof, și zen, și mare înțeleaptă, că totuși, nu sunt atât de evoluată. Însă, apreciez mai mult mâncarea. Nu în sensul să mănânc, ci nu vreau să mai arunc mâncare, nu vreau să mai văd oameni care suferă de foame. Am înțeles cum este să suferi zilnic de foame și să trăiești cu foamea în stomac. Este un sentiment teribil și nimeni nu ar trebui să trăiască asta pe pământ.”, a mai zis ea, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.