Oana Roman și-a propus să scrie o carte și le-a făcut această dezvăluire oamenilor de pe contul ei oficial de Instagram, doar că momentan există ceva care o împiedică să își îndeplinească visul. Vedeta nu va renunța, cel mai probabil, la ideea ei mai ales că deja mulți fani sunt interesați de cartea despre care ea crede că va fi bestseller.

Oana Roman, despre cartea pe care vrea să o scrie

Oana Roman este foarte activă în mediul online și sunt dese momentele în care își rupe din timpul ei, pentru a sta de vorbă cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De regulă, fiica lui Petre Roman organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul ei oficial de Instagram, unde oamenii caută răspunsuri la cele mai mari curiozități pe care le au despre ea, despre viața sa privată sau despre proiectele pe care le are în desfășurare. Același lucru s-a întâmplat și recent, moment în care vedeta a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate.

Unul dintre urmăritorii ei a vrut să afle chiar de la ea dacă a luat vreodată în calcul varianta de a scrie o carte, fiind de părere că ar avea multe lucruri de împărtășit având în vedere toate lucrurile prin care a trecut până la momentul actual, iar ea a oferit un răspuns afirmat. Se pare că Oana Roman s-a gândit să scrie o carte, doar că trebuie să găsească și o editură care să o ajute în acest sens, pentru că nu are cum să facă lucrurile de una singură, mai ales când vine vorba despre un lucru atât de serios.

„Da, vreau să scriu o carte. Am atâtea de povestit. Cred că ar fi și un bestseller. Trebuie doar să găsesc o editură dispusă să publice cartea.”, a fost răspunsul oferit de Oana Roman, la Story.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, mai ales când vine vorba despre Oana Roman, nu toată lumea a avut ceva bun de zis la adresa ei. La un moment dat, cineva i-a transmis câteva jigniri pe care nu le-a mai primit până acum și de care a rămas de-a dreptul șocată. Vedetei nu îi vine să creadă cât de răi sunt unii oameni în ziua de astăzi și a preferat să se abțină din a-și mai da cu părerea despre genul acesta de persoane.

„Asta cu panaramă e nouă. Primisem toate jignirile posibile, dar panaramă încă nu. Acum am bifat-o și pe asta.”, a zis vedeta.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.