Oana Roman a fost ironizată pe tema căderii părului de către foarte mulți dintre urmăritorii ei, de-a lungul timpului, iar în repetate rânduri i-a avut și niște reacții cu totul și cu totul neașteptate în ceea ce privește spusele lor. Fiica lui Petre Roman nu a uitat cuvintele dure care i-au fost adresate în trecut, iar recent le-a făcut o serie de dezvăluiri fanilor despre căderea părului, care nu mai reprezintă o problemă pentru ea.

Căderea părului nu mai este o problemă pentru Oana Roman

Oana Roman face ea ce face și reușește să atragă din nou atenția asupra sa. Acțiunile vedetei din mediul online au fost mereu un subiect de discuție pentru cei care o urmăresc indiferent dacă ar fi fost vorba despre ceva pozitiv sau despre ceva situat la polul opus. Partenera de viață a lui Marius Elisei a primit multe cuvinte dure din partea internauților legate de căderea părului, care pentru mult timp a reprezentat o problemă reală pentru ea. Aflată în vacanță, ea a aflat că pe un grup sunt tot felul de discuții despre faptul că nu mai are păr și chiar ea a recunoscut că a avut acestă problemă, dar că nu este ceva care ține de ea, ci este vorba despre o problemă medicală.

De asemenea, Oana Roman a mai precizat că persoanele de pe grupurile respective sunt unele care ar trebui să consulte, eventual, un psiholog, pentru că nu sunt bine cu ei înșiși și tocmai de aceea preferă să vorbească despre alte persoane. Mai mult de atât, ea a ținut să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că nu este ceva în regulă ca oamenii să facă glume pe seama problemelor de sănătate pe care le au cei din jurul lor.

„Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice .... care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme”, a declarat vedeta, acum ceva vreme, în mediul online.

Recent, Oana Roman le-a făcut o dezvăluire oamenilor care o urmăresc pe Instagram și le-a zis că nu se mai confruntă ce veșnica problemă a căderii părului, din cauza căreia a primit o mulțime de critici din partea lor. Este foarte fericită pentru faptul că nu mai este cheală la rădăcini, după cum chiar ea a povestit la Story, iar asta se datorează unui ulei pe bază de ricin pe care a început să îl folosescă în urmă cu câteva luni.

Citeste si:
Premierul Ciucă, întrevedere la Seul cu omologul său sud-coreean....
Premierul Ciucă, întrevedere...

„Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un ulei pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul.”, a povestit Oana Roman recent, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.