Cristina Șișcanu își dorește să adopte un copil, iar de curând a făcut o serie de dezvăluiri în acest sens. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a fost surprinsă, în clipa în care a primit propunerea din partea unui membru al familiei. Iată ce a povestit!

Cristina Șișcanu se gândește serios să adopte un copil

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu doar că formează unul dintre cele mai puternice perechi din lumea mondenă, dar sunt și niște familiști copii. Ambii ar face orice pentru cei mici și se bucură când își văd casa plină și simt toată iubirea venită din partea lor. Au o familie frumoasă și numeroasă la care unii doar visează, se înțeleg de minune, dar nu ar vrea să se oprească aici, pentru că își mai doresc încă un copil pe care să îl adopte, de data aceasta.

De curând, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a povestit că ea își dorește să mai aducă pe lume un copil, doar că de fiecare dată are câteva rețineri în acest sens. Fiica sa, însă, îi tot spune că și-a dori un frate mai mic sau o soră, pentru că mai mari are deja. I-a explicat acesteia că viața sa este una mult prea aglomerată, pentru a se ocupa de acest aspect, iar ea a venit cu o propunere care a dat-o pe spate pe mama sa și anume aceea de a adopta unul. Din clipa în care i-a intrat în cap această idee, nu i-a mai dat pace mamei sale pe care speră să o convingă, până la urmă, să adopte un copil.

„Mie mi-ar plăcea (n.r să mai facă un copil), dar tot timpul mă reține ceva, nu știu de ce. Petra (n.r fiica ei) chiar de curând are o fază în care îmi tot cere un frate sau o soră, mai mici, pentru că mai mari are, și eu zic: „Petra, eu sunt foarte ocupată de dimineața până seara, cum o să reușim să le facem pe toate?” și ea zice: „Dacă nu vrei, putem să adoptăm” așa mi-a zis și de ceva timp tot mă bate la cap cu ideea asta, să adoptăm un copil. Ea are cinci ani și jumătate și recent a înțeles situația asta cu casele de copii”, a declarat Cristina Șișcanu, la Antena Stars.


Deși are doar cinci ani și jumătate, Petra a reușit să înțeleagă care este situația din casele de copii și și-ar dori ca mama ei să o asculte și să adopte pe cineva mai mic decât ea. Faptul că este atât de mică și că a venit cu o asemena propunere, a surprins-o plăcut pe Cristina Șișcanu care ia și mai mult în calcul această variantă. Practic, a mai trecut prin asta, în urmă cu câțiva ani buni, când i-a luat sub aripa sa pe copii soțului ei pe care îi iubește ca și cum ar fi ai săi.

Citeste si:
Mihai Trăistariu a ajuns la capătul puterilor . Vrea să își...
Mihai Trăistariu a ajuns la...

„M-a surprins că mi-a zis că își dorește să adoptăm un copil, pentru că e și foarte mică. (...) Eu mă bucur foarte mult când văd oameni care fac gesturi de genul ăsta și dacă aș avea foarte mulți bani, aș mai și face copii și aș mai și adopta și m-aș dedica lor, pentru că îmi place. Tot ce am vrut eu să fac până acum am făcut. Nu spun nu. Eu oricum am adoptat cumva doi copii acum 12 ani”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.