Mihai Albu nu vrea să-și supere fosta soție, mai ales în momentul în care vine vorba despre fiica pe care o au împreună. Mikaela este cea mai importantă ființă pentru el și tocmai de aceea este dispusă să facă orice sacrificiu pentru ea, chiar dacă acest lucru înseamnă să îi facă pe plac fostei sale partenere sale de viață.

Ce face Mihai Albu pentru a nu-și supăra fosta soție

Mihai Albu a oferit un interviu despre fiica sa, la doar câteva zile după ce aceasta a împlinit frumoasa vârsta de 13 ani. Iulia Albu i-a organizat Mikaelei o petrecere de ziua sa și chiar i-a făcut și un alt cont de Instagram, pentru că i-a fost închis cel vechi, acum având vârsta legală pentru a deține unul. Tatăl fetei este fericit, când o vede pe ea fericită, chiar dacă are mai multe drepturi asupra sa decât mama ei.

Creatorul de pantofi a vorbit și despre faptul că a evitat întotdeauna să posteze imagini cu Mika, pentru a evita situația în care ar putea fi acuzat că face publice fotografii pe conturile sale sociale. Astfel, preferă să le distribuie pe cele pe care le postează fosta sa parteneră de viață, direct de pe contul ei personal. Așadar, cei doi încearcă să păstreze o relație bună, când vine vorba despre fiica lor, pentru că este la fel de importantă pentru ei și ambii sunt dispuși să facă orice fel de sacrificiu de dragul ei.

„Când Mika este încântată, sunt și eu fericit, sigur că da. Sunt fotografii în general făcute de mama ei. Eu am mai puțin dreptul de a pune fotografii. Evit întotdeauna să nu cumva să mă acuze că postez fotografii cu fetița noastră. Eu le dau mai mult share. Le iau de pe profilul mamei ei și le pun și eu, ca să le poată vedea și urmăritorii și fanii mei”, a declarat Mihai Albu, la Prima TV.

Creatorul de pantofi a mai spus că mama Mikaelei postează poze artistice cu ea, iar el face unele spontane pe care le postează extrem de rar, pentru că nu vrea să mai aibă discuții cu Iulia Albu pe această temă. Acesta a povestit că în trecut a mai fost tras la răspundere din acest motiv și preferă să nu mai ajungă în punctul acela. În plus, Mihai Albu a mai zis și că el și creatoarea de modă au făcut o convenție cum că în fiecare an, unul dintre ei trebuie să se ocupe de petrecerea de ziua sa, iar anul viitor va fi în totalitatea responsabilitatea sa.

Citeste si:
Cătălin Bordea, glume pe seama Liviei. Regretă sau nu că și-a...
Cătălin Bordea, glume pe...

„Pot să pun doar pozele pe care le postează, dar întotdeauna au fost și discuții. Am pus fotografii și eu, dar foarte rar. Fotografiile pe care le postează mama ei sunt mai artistice, mai elaborate, ca să zic așa. Atunci eu sunt încântat. Eu dacă mă fotografiez cu fetița, sunt fotografii instantanee. Scot telefonul, fac fotografia și o postez. Ei bine, ale ei sunt mai studiate”, a mai zis acesta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.