Iulia Albu a oferit un interviu sincer, așa cum face de fiecare dată, în care a discutat despre multe aspecte din viața sa, dar în care a vorbit și despre scumpirile din ultima vreme. De asemenea, ea a recunoscut că au fost momente în care a avut nevoie de bani și s-a împrumutat, dar nu de la persoane publice.

Iulia Albu, despre scumpirile din ultima vreme

Iulia Albu se află pe lista celor mai controversate vedete de la noi din țară. Deși are mii de fani care stau cu ochii pe ea, care o iubesc și care o susțin la orice pas, are și zeci de persoane care nu o au la suflet și care îi analizează fiecare mișcare. Aceștia nu pot suporta ideea că ea le critică pe celelalte vedete în funcție de felul în care aleg să se îmbracă, dar ea nu le dă importanță decât oamenilor care o apreciază.

Cei care o admiră sunt extrem de curioși să afle tot mai multe lucruri despre ea, mai ales dacă este vorba despre informații pe care nu le găsesc oriunde și nici pe rețelele sociale. Ei bine, într-un interviu pe care frumoasa vedetă l-a oferit recent, a fost întrebată dacă a fost și ea afectată de scumpirile din ultima vreme, moment în care fosta soție a lui Mihai Albu a spus că se consideră o femeie norocoasă din acest punct de vedere, deoarece nu ea este cea care se ocupă de administrarea finanțelor. Iulia Albu a spus că ea este cea care produce banii alături de el, dar nu este interesată de locul unde ajung aceștia.

În perioada aceasta, vedeta este de părere că fiecare om încearcă să aibă o viață cât mai bună sau măcar decentă, dar este din ce în ce mai greu. Iulia Albu a mai spus că nu este, de regulă, o persoană cheltuitoare, dar că a avut momente în trecut în care a avut mare nevoie de bani și a fost nevoită să se împrumute, dar nu de la persoane publice, ci de la niște oameni pe care nu i-a refuzat.

„Toată lumea a avut parte de momente de genul acesta. Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc. Mă deranjează foarte mult să știu unde și cum exact. Atâta timp cât nu știu, suntem bine. Toți încercăm să avem o viață cât mai bună sau măcar decentă. Mai mult însemnând să ne împărțind între muncă și familie. Ceea ce este din ce în ce mai greu.”, a declarat Iulia Albu, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Inflație mai mică, prețuri mai mari. Rata anuală a inflației a...
Inflație mai mică, prețuri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.