Contul de Instagram al fiicei Iuliei Albu a fost închis și oricât de multe eforturi ar fi făcut vedeta pentru a rezolva această problemă, acest lucru a fost în zadar. Vedeta presupune că a putut recupera contul respectiv, tocmai din cauza faptului că Mikaela nu a împlinit vârsta de 13 ani.

Fiica Iuliei Albu a rămas fără cont de Instagram

Mikaela avea un cont de Instagram unde o urmăreau undeva la 40 de mii de oameni. Contul respectiv era administrat de agenția de publicitate care nu o reprezintă și pe mama sa, ci chiar agenția sa și tocmai din acest motiv, vedeta crede că nu ar fi trebuit să se ajungă în această situație. Iulia Albu nu are idee sigur de ce anume li s-a întâmplat să fie închis cu atât de mulți urmăritori, dar un lucru știe sigur că nu l-au mai putut recupera din pricina faptului că ea nu are încă împlinită vârsta de 13 ani.

Fiica Iuliei Albu calcă pe urmele mamei sale și nu doar că este la fel de talentată precum mama sa, ci este la fel de frumoasă precum aceasta. Mama ei s-a bazat pe aceste lucruri și a decis să îi facă un cont de Instagram, încă de la această vârstă, pentru vremea când va crește, dar nu a avut parte prea mult de el, în ciuda faptului că era administrat de o agenție, acesta fiindu-i închis definitiv, în cele din urmă. Fostei partenere a lui Mihai Albu i-a părut extrem de rău și a făcut tot ceea ce i-a în putință în acest sens.


”Contul ei e Instagram a fost închis, nu știm nici acum din ce motiv, avea în jur de 40 de mii de urmăritori. Probabil pentru că nu avea 13 ani, deși este legal ca un copil cu vârsta sub 13 ani să aibă cont de Instagram, dacă contul este administrat de o agenție sau de părinți. Contul ei era administrat de agenția mea de publicitate, nu cea care ma reprezintă pe mine, ci chiar agentia mea”, a declarat Iulia Albu, pentru spynews.ro.

În urma acestei întâmplări nefericite, criticul de modă a luat o decizie importantă și anume i-a făcut un alt cont de Instagram copilei sale și a atras atenția asupra faptului că este prima dată când li se întâmplă una ca asta. De asemenea, Iulia Albu a zis că acest lucru li se întâmplă doar celor care nu au experiență în acest domeniu, dar nu era și cazul lor. Cel mai probabil, speră ca Mikaela să ajungă la același număr de urmăritori precum înainte, dar cel mai probabil va mai dura o vreme.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

”Probabil din cauza faptului că nu avea vârsta de 13 ani, nu am mai reușit să îl recuperăm, din păcate, așa că astăzi i-am făcut un cont nou. N-ar avea cum să ne spargă nouă conturile, pentru că cu asta ne ocupăm și noi avem agenție, știm exact ce și cum, nu ni s-a întâmplat niciodată situația asta. În general, asta se întâmplă persoanelor puțin mai neexperimentate”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.