Răzvan Botezatu s-a întors din Republica Dominicană, iar imediat după revenirea sa în țară a vorbit despre experiența de care a avut parte în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, timp de câteva săptămâni, dar a spus și ce anume a făcut cu toți banii pe care i-a câștigat.

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii câștigați în Republica Dominicană

Răzvan Botezatu a fost unul dintre concurenții acestui sezon de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde nu i-a fost deloc ușor. Acesta e preferat să renunțe la concurs, pentru a nu mai fi nevoit să petreacă timp cu niște persoane pe care nu le-a avut deloc la suflet și care l-au adus în culmea disperării. Alegerea lui a fost una justificată și a vorbit despre acest aspect chiar și în concurs, înainte de a-și lua la revedere de la o parte dintre colegii lui.

Gestul lui de a nu saluta pe toată lumea la plecare a fost comentat de către ceillalți, dar nu i-a păsat o clipă de acest aspect, având în vedere că provocările prin care a trecut în junglă i-au adus o sumă mare de bani care l-a ajutat enorm. Fostul concurent al emisiunii de la Pro TV nu a spus clar cât a reușit să strângă în toate zilele în care s-a chinuit alături de toți ceilalți colegi ai lui în Republica Dominicană, dar a povestit ce anume a făcut cu aceștia. Ei bine, și-a plătit rata terenului de la casă de la Eforie, acolo unde are o casă moștenită de la tatăl lui. Din punct de vedere financiar, s-a declat mulțumit.

„Da, din punct de vedere financiar pentru mine a meritat. Eu deja mi-am folosit banii. Mi-am plătit rata la terenul de la casă de la Eforie. Casa moștenită de la tata. Pentru că nu avea terenul cumpărat și m-am gândit să fac ceva util cu ei. Nu pot să zic. O sumă ok!”, a declarat Răzvan Botezatu, pentru fanatik.ro.

Deși nu a spus despre câți bani este vorba, în mod evident nu este vorba despre prea puțini, având în vedere că a reușit să achite rata unui teren. Tot el a mai povestit și că mai are, totuși, câțiva ani de plătit, iar în timp ce a fost departe de casă, s-au mai strâns și alte cheltuieli care au fost tot în responsabiltatea lui.

„O rată, nu te gândi că am plătit tot. Doar o rată mică. Nu e foarte mare. Mai am câțiva ani de plătit. (…) am fost acolo, am lipsit aproape o lună jumătate și s-au strâns niște cheltuieli acasă și trebuia să le acopăr, să le compensez”, a mai zis el.

Citeste si:
Sebastian Dobrincu, nevoit să se opereze de urgență la picior:...
Sebastian Dobrincu, nevoit să...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.