Răzvan Botezatu a plecat de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii de la Pro TV, iar o parte dintre colegii lui și-au exprimat opinia despre plecarea lui, printre aceștia aflându-se și Bia Khalifa. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în cadrul concursului.

De ce a plecat Răzvan Botezatu din concurs

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este una dintre cele mai urmărite emisiuni din această perioadă și, totodată, una care îi pune la grele încercări pe cei care au decis să accepte provocarea de a participa la acest concurs. Vedetele nu doar că au de trecut niște probe care celor din fața micilor ecrane le lasă un gust amar, dar trebuie să se și obișnuiască unele cu altele. Așa cum era de așteptat, au existat și încă există tot felul de discuții între concurenții din Republica Dominicană, dar un lucru este clar și anume că nu foarte mulți îl aveau la inimă pe Răzvan Botezatu, cel care a fost eliminat recent din concurs.

Cea mai recentă ediție a emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a venit la pachet cu eliminarea lui Răzvan Botezatu, pentru că nu a mai suportat să se certe cu unii dintre colegii lui. Într-un moment de slăbiciune, acesta a cedat și a cerut să se întoarcă acasă, singura care chiar a regretat că i-a plecat prietenul a fost Lidia Buble, ceea ce i-a adus zâmbetul pe buze Biei Khalifa. Plecarea lui Răzvan i-a fost indiferentă blondinei, dar s-a bucurat extrem de tare că a rămas cântăreața fără sprijin în concurs.

”M-am bucurat foarte tare că am văzut-o pe Lidia singură, dar asta e soarta. Am fost indiferentă”, a spus Bia Khalifa, în cadrul emisiunii.

De asemenea, concurentul a refuzat să își la revedere de la o parte dintre colegii lui care s-a certat în timpul pe care l-a petrecut în Republica Dominicană și care l-au făcut să renunțe atât de ușor. În schimb, celor cu care s-a înțeles bine le-a spus că îi iubește, că speră să nu cedeze ca el, pentru că el chiar nu poate trăi în preajma unor asemenea oameni și că e greșeala lui că este prea sincer, dar așa este cel mai bine pentru el.

”Vă iubesc! Nu cădeți ca mine. La mine a fost mai greu. Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pâmânt”, a declarat Răzvan Botezatu.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.