Bia Khalifa a pus ochii pe Giani Kiriță, iar pentru a-i atrage atenția și-a scris numele acestuia pe piept și, în plus, l-a și poreclit într-un anumit fel, dar se pare că faptul că a prins drag de el nu era un secret pentru el. Blondina nu a ezitat să ofere mai multe detalii despre ceea ce simte pentru colegul ei.

Bia Khalifa, îndrăgostită de Giani Kiriță

Bia Khalifa a reușit să le atragă din nou atenția celor de acasă, care urmăresc fiecare ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta și-a făcut apariția cu numele lui Giani Kiriță scris pe piept, iar mulți dintre colegii ei, dar și moderatoarea emisiunii, Adela Popescu, au vrut să afle cărui fapt se datoarează gestul acesta. Sinceră din fire, ea nu s-a putut abține să nu spună despre el că este de treabă și că îl iubește ca persoană și a mai precizat că deja vorbește cu ea și simte că, în scurt timp, va face tot ceea ce îi spune ea.

„Da, îl iubesc așa ca persoană. E de treabă (…) Deja vorbește ca mine. Mai are puțin și face ce zic eu”, a spus Bia Khalifa, în cadrul emisiunii.

Bianca Niculai, cunoscută de întreaga lume drept Bia Khalifa, a spus și ce anume a atras-o la colegul ei. În primul rând, blondina a fost atrasă de felul lui rebel de a fi. În al doilea rând, vedeta apreciază faptul că își dorește mereu să câștige și dă tot ceea are el mai bun, pentru a obține rezultatele dorite și, nu în ultimul rând, l-a poreclit „daddy”, chiar dacă el nu știe exact pentru ce este folosit acest cuvânt, dar i-a promis că va afla.

„Îmi place de el, e așa rebel, vrea să câștige mereu. Of, Doamne, în fața mea nu are cum să câștige. Îi spun „daddy”. Habar nu are pentru ce e folosit cuvântul „daddy”, dar va afla curând”, a adăugat concurenta.

Citeste si:
Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite. De la ce a început...
Bia Khalifa și Vica Blochina,...

Giani Kiriță nu a fost deloc surprins de faptul că blondina a pus ochii pe el, deoarece și-a dat seama din comportamentul ei toate aspecte. Cu toate acestea, îndrăgitul fotbalist nu o poate privi decât ca pe o fiică, dar este de înțeles având în vedere că are o fată care are aproximativ vârsta concurentei. Acesta nu ar putea să îi acorde atenție într-un alt sens blondinei, oricât de tare și-ar dori, fiindcă are niște principii peste care nu poate trece atât de ușor.

„Da (știam de dragostea asta ascunsă, n.r.) pentru că am vorbit cu Bia și am stat foarte mult. Ea e ca fata mea și îi dau sfaturi mereu”, a spus, la rândul lui, Giani Kiriță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.