Bia Khalifa a fost traumatizată de tatăl ei, pe vremea când era doar un copil, dar a ținut lucrul acesta secret până acum. Într-un moment de slăbiciune, din cadrul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, vedeta și-a deschis inima în fața camerelor de filmat și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, în urmă cu ani buni.

Bia Khalifa, despre traumele din copilărie

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” scoate ceea ce este mai rău din concurenți. Aceștia sunt supuși unor probe care îi pun la încercare din multe puncte de vedere, dar trăiesc și în niște condiții greu de îndurat. Unora dintre ei li se pare greu sau aproape imposibil, în timp ce pentru unii este ceva normal.

Bia Khalifa a susținut că pentru ea nu este ceva neobișnuit, pentru că pe vremea când era doar un copil, tatăl ei o punea să aleagă, din grădina casei unde locuiau în Italia, tot felul de insecte pe care mai apoi o obliga mai apoi să le consume. În mod evident, acele imagini i-au rămas întipărite în minte, dar nu a mai adus vorba despre ele până acum, pentru că nu a crezut că este necesar ca oamenii să cunoască astfel de lucruri despre ea și nici despre trecutului ei, de care nu își amintește cu zâmbetul pe buze.

Tot în cadrul îndrăgitei emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Bia Khalifa a spus că tatăl ei a fost agresiv cu ea și că alungat-o într-un mod nu tocmai bun. Crede, de asemenea, că problema nu a fost la ea, ci la tatăl ei care nu era deloc mulțumit de ea, chiar dacă ea se ocupa de casă în adevăratul sens al cuvântului. El mergea beat acasă în fiecare zi și era agresiv cu fiica lui, iar aceste lucruri nu pot fi uitate chiar atât de ușor, oricât de tare și-ar dori.

„A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toți. Era beat în fiecare zi. Nu știu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău. Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat Bia Khalifa, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.