S-au încins spiritele, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, între Bia Khalifa și Cornel Palade. Chiar dacă în urmă cu câteva zile păreau că o au relație destul de bună, în momentul de față, lucrurile nu mai stau chiar așa, iar cei doi concurenți s-au certat ca la ușa cortului, iar jignirile au fost și ele la ordinea zilei.

Bia Khalifa și Cornel Palade au rupt prietenia

Între Bia Khalifa și Cornel Palade părea că se naște o prietenie frumoasă și chiar au avut parte de niște momente care i-au lăsat mască pe ceilalți concurenți ai emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Aceștia, însă, au rupt orice fel de legătură, ba chiar s-au certat extrem de tare și și-au adresat câteva cuvinte dure. Cearta dintre ei a pornit din cauza unui vas nespălat, în care s-a prăjit orez, cea care a început totul fiind blondina care nu se poate abține de la niciun comentariu, indiferent despre ceea ce ar fi vorba.

Creatoarea de conținut pentru adulți l-a tras la răspundere pe Cornel Palade și a spus despre acesta că nu a încercat decât să manipuleze întreaga situația și că a încercat să o învinuiască pe ea pentru ceva ce nu făcuse greșit. De aseemenea, i-a cerut să recunoască totul în fața camerelor de filmat, pentru că nu îl mai crede nimeni așa cum o făcea la începutul show-ului.

”Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul. (...) Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu’! Te credea în primele zile, nu acum”, a spus Bia Khalifa, în timpul emisiunii.

Cornel Palade nu s-a putut abține să nu îi dea replica Biei, mai ales că nu avea chiar o părere chiar atât de rea despre ea la început. Acesta a spus despre ea că are un mod sălbatic de a manifesta, iar un om care se presupune că este civilizat nu face una ca asta. El crede că a fost, de fapt, un atac la demnitate, iar lucrul acesta l-a deranjat cel mai tare, iar el nu poate funcționa în sistemu acesta. La final, i-a transmis blondinei faptul că are umn comportament mizerabil.

Citeste si:
Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite. De la ce a început...
Bia Khalifa și Vica Blochina,...

”Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”, a fost replica lui Cornel Palade.

”Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”. a adăugat Bia Khalifa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.