Deși nu și-a cunoscut soacra personal, Adriana Bahmuțeanu și-a format deja o părere despre ea. Cele două femei vorbesc destul de des, iar vedeta și-a dat cu părerea despre mama partenerului ei de viață, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.

Adriana Bahmuțeanu, părere despre mama soacră

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor și toată lumea credea că, în viitorul apropiat, vor ajunge în fața altarului. Din nefericire, pentru cei care voiau să o vadă pe brunetă îmbrăcată în rochie de mireasă, mai au de așteptat, deoarece îndrăgostiții au amânat din nou marele eveniment, iar în cadrul unui interviu pe care l-au acordat recent au explicat și de ce au decis că nunta poate să mai aștepte.

Bahmu și partenerul ei de viață au alte priorități la momentul actual, iar cele mai multe dintre ele au legătură cu fiul lor, Blake. Ei s-au gândit că ar fi indicat să rezolve în prima fază toate problemele care țin de copil, iar mai apoi se treacă la cel de-al doilea pas, în care ei sunt pe primul loc. George a mai explicat și că fiul lor a făcut anumite intervenții chirurgicale, de pe urma cărora i-au fost scoase amigdalele și polipii și tocmai de aceea are nevoie de toată atenția lor.

„Acum ne concentrăm mult pe Blake, pe băiețel, să îl punem pe picioare cu școala și apoi ne ocupăm de noi. Ar fi fost din partea noastră să fim egoiști să facem nunta. Am simțit ca părinți să îl punem pe el pe primul loc, să fie bine. Dacă avem satisfacția că el e bine, atunci putem să ne mutăm la următorul pas. Așa mi se pare normal. Am fost cu el la niște medici, la un moment dat i-am făcut și o operație de amigdale, deci au fost niște probleme de rezolvat. Pasul doi, după ce ne ocupăm de Blake, este să ne ocupăm de noi.

A trecut prin niște intervenții chirurgicale pe acre mă bucur că le-a făcut, i-a scos amigdalitele, polipii. Avea ca o chestie, nici nu putea respira, noi nu ne-am dat seama. Acum este în recuperare 15 zile de la operație. Ne-a ținut trezi toată noaptea cu tusea aia”, a declarat George Restivan, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Adriana Bahmuțeanu, mamă la 48 de ani!? Vedeta are planuri serioase...
Adriana Bahmuțeanu, mamă la...

La un moment dat, în cadrul aceluiași interviu, care este relația cu femeia care l-a adus pe lume pe viitorul ei soț, George Restivan. Deși încă nu au apucat să se cunoască personal, acestea au purtat tot felul de discuții, care au ajutat-o pe vedetă să își formeze o opinie clară despre viitoarea ei soacră. Vedeta consideră că este o femeie puternică, pentru că nu oricine ar avea curajul ei să facă atât de multe lucruri pentru ea, la cei 70 de ani pe care îi are.

"Vorbim la telefon, ne vedem video, deocamdată nu ne-am cunoscut fizic, ne-am cunoscut așa, virtual. Dar e o femeie de treabă și o femeie greu încercată. A avut puterea să facă niște schimbări. Nu e ușor la 70 de ani să te apuci să înveți engleza și să dai examene pentru cetățenie. E o minte deschisă, ceea ce e foarte important. O aștept aici, în România!", a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Codin Maticiuc, întâlnire cu soacra sa, care vinde flori în Centrul...
Codin Maticiuc, întâlnire cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.