Adriana Bahmuțeanu îș dorește enorm să îi dăruiască un copil partenerului ei de viață, George Restivan, iar multă lume a ajuns să se întrebe dacă într-adevăr va deveni mamă, având în vedere că a ajuns deja la vârsta de 48 de ani. Vedeta este de părere că viața este frumoasă la orice vârstă și are de gând să se bucure de ea așa cum este.

Adriana Bahmuțeanu vrea un copil cu George Restivan

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea în brațele lui George Restivan, bărbatul care reușește să o facă fericită și care o iubește așa cum merită. Ea se bucură că, în sfârșt, a găsit bărbatul alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții sale, când toată lumea credea că lucrul acesta nu se va întâmpla. Bruneta s-a gândit serios la ceea ce presupune întemeierea unei familii cu adevărat și vrea să îi dăruiască acestuia un copil, în ciuda faptului că nu mai este chiar la prima tinerețe.

Deși unii nu credeau că va reuși să își refacă viața, după separarea de Silviu Prigoană, ea le-a arătat acestora că viața este frumoasă la orice vârstă și că își face deja planuri de nuntă. Îl iubește extrem de tare, iar acest lucru se poate remarca cu ochiul liber. George Restivan are un copil dintr-o altă căsătorie cu care Adriana Bahmuțeanu se înțelege de minune.

„Este cum îmi doresc eu. Este un bărbat bun. Ne facem planuri împreună, avem multe planuri. Mă iubește, îl iubesc. Ne-am gândit și la relocarea asta. I-am zis că nu m-aș fi dus în America, ci să vină el aici. Eu am doi copii aici, nu pot să-i văd online. Copilul lui se înțelege foarte bine cu mine. La fel și el cu ai mei. Vrem să plecăm în luna de miere cu toți copiii. Mergem în luna de miere tot familionul. Dacă Dumnezeu vrea să mai apară un copil, poate să apară”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform wowbiz.ro.

Când vine vorba despre partenerul ei de viață, ea caută mereu cuvintele potrivite pentru a-l descrie. Ea a recunoscut că și-a dorit mereu o familie, copii și soț bun, iar faptul că le-a găsit deja îi aduce o satisfactie mare în viață. Deși are 48 de ani, vrea să aducă pe lume un copil, deși unii i-au zis că nu este tocmai o idee bună, dar vedeta consideră că au făcut asta, doar pentru că le este teamă de eșec și nimic mai mult.

Citeste si:
Ce își dorește Mara Bănică de la 2024. Jurnalista are planuri mari:...
Ce își dorește Mara Bănică de...

„Este fix așa cum mi-am dorit și cum l-am vrut. Emoția mișcă lucrurile. Eu îmi doream o familie, un soț bun și copii. Nu e vorba despre curaj și nebunie. Viața e frumoasă la orice vârstă. Poate unii nu mai vor să se complice. Le e frică de eșec. Un om care și-a luat-o de multe ori nu mai încearcă. Alege să rămână singur. Eu m-am schimbat foarte mult, altfel nu eram aici. (...)”, a mai zis ea.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.