Adriana Bahmuțeanu s-a logodit la vârsta la care nimeni nu credea că se va îndrăgosti din nou și nici că își va face planuri pentru nuntă, iar vestea cea mare a fost dată chiar de vedetă în mediul online. La scurt timp după ce a avut loc logodna, cei doi îndrăgostiți au avut prima lor apariție la TV împreună, unde au povestit, printre altele, și cum a început frumoasa lor poveste de iubire.

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, despre felul în care s-au cunoscut

Adriana Bahmuțeanu și George Steven sunt împreună de doar trei luni de zile, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se convingă de faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt. Ei bine, atât de convinși au fost de sentimentele lor, încât au decis să se logodească, iar acum deja își fac planuri serioase pentru nuntă. Chiar și fii ei și ai lui Silviu Prigoană s-au bucurat că mama lor și-a găsit fericirea și sunt nerăbdători să meargă la nunta ei, pentru că nu au cum să lipsească de la un eveniment atât de important precum cel în care bruneta va merge din nou în fața altarului.

De asemenea, ei au decis să meargă și la biserică, pentru a face o slujbă de binecuvântare până când vor ajunge în fața altarului și își vor jura iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. Cea mai mare fericire pentru ea și pentru partenerul ei de viață a fost faptul că au avut alături copiii, în rest ei sunt fericiți așa.

”Poți să te îndrăgostești la orice vârstă. În mai puțin de două luni ne-am logodit. A fost o slujbă de binecuvântare și mă bucur că am avut copiii lângă noi, toți cei trei copii. Asta a fost cel mai frumos.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.


Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe George Steven prin intermediul lui Carmen Harra care le-a făcut cunoștință. După ce s-au cunoscut, el a luat legătura și invitat-o în oraș la un restaurant sau la o terasă, dar ea nu a vrut neapărat să dea curs invitației sale. După lungi insistențe venite din partea asistentului clarvăzătoarei, a acceptat și i-a plăcut atât de tare prezența lui, încât au stat de vorbă până în zorii zilei. Nu știe dacă s-a îndrăgostit din clipa aceea de el, dar un lucru știe sigur și anume că îi plăcea să discute cu el.

Citeste si:
Jean de la Craiova, cunoscut și în India. Manelistul va juca...
Jean de la Craiova, cunoscut...

”M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.