Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, după trei luni de relație, iar recent a oferit un interviu despre acest moment important din viața ei și a partenerului său și, de asemenea, a povestit și cum au reacționat copiii ei la aflarea veștii legate de mama lor. Vedeta este în culmea fericirii și crede că și-a întâlnit iubirea vieții.

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, George Steven, în urmă cu doar trei luni. Deși nu a trecut multă vreme de atunci, a fost suficient timp pentru ea să își dea seama că el este cel alături de care vrea să își petreacă restul vieții, iar tocmai de aceea, recent cei doi s-au logodit. Vestea a fost dată chiar de ea, pe rețelele sociale, unde a postat chiar și câteva imagini care le-au atras imediat atenția oamenilor care o urmăresc.

Vedeta nu are de gând să se oprească aici, deoarece are de gând să își unească destinele în fața altarului. Bruneta știe foarte bine ce își dorește pe viitor și este recunoscătoare pentru faptul că l-a întâlnit pe George Steven, când aproape își pierduse speranța că va reuși să se îndrăgostească din nou. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, ea a spus și care a fost reacția copiilor ei când au auzit vestea că mama lor s-a logodit, în timp ce a precizat că îi vrea alături de ea într-o zi specială pentru ea precum ar fi ziua nunții sale cu bărbatul care a reușit să îi fure inima.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaște. Așa am simțit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun”, a spus George Steven, conform wowbiz.ro.

Ei bine, reacția lor a fost una extrem de bună și s-au bucurat pentru fericirea mamei lor. În plus, Adriana Bahmuțeanu a zis că Eduard și Maximus, copiii ei și ai lui Silviu Prigoană, au apreciat faptul că mama lor a fost sinceră și chiar au fost dornici să fie prezenți în ziua nunți, să petreacă alături de ea și să se bucure de fiecare moment. Dacă mama lor este fericită, la fel sunt și ei.

„Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit sursei citate.

Citeste si:
Adriana Bahmuțeanu, mamă la 48 de ani!? Vedeta are planuri serioase...
Adriana Bahmuțeanu, mamă la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.