Adriana Bahmuțeanu a declarat recent faptul că a fost agresată de iubitul ei, iar la scurt timp după aceea, avocatul lui Nikos Papadopoulos a ieșit în față cu o serie de declarații despre întregul scandal dintre ei. Se pare că vedeta ar fi fost chiar și surprinsă pe holurile Instanței, timp în care ar fi cerut prelungire a ordinului de restricție care era valabil, de fapt, doar cinci zile.

Adriana Bahmuțeanu, agresată de Nikos Papadopoulos

În urmă cu mai bine de o lună, Adriana Bahmuțeanu a fost agresată de partenerul ei de viață, Nikos Papadopoulos, motiv pentru care a cerut un ordin de restricție pentru el, iar recent a mers să ceară prelungirea acestui de teama ca acel incident din trecut să nu se repete. Bahmu a mers la Tribunalul Sectorului 5 pentru a face toate demersurile necesare, dar nu a ieșit totul așa cum și-a dorit.

Deși vedeta a susținut că a fost lovită de băbatul cu care era într-o relație, un martor a susținut faptul că bruneta era cea care pornea certurile în relație, iar acest aspect a complicat puțin lucrurile. Asta nu este tot. Avocatul bărbatului nu a stat cu mâinile în sân și a ieșit și el în față cu o serie de declarații despre scandalul dintre clientul lui și Adriana Bahmuțeanu, după ce Nikos Papadopoulos ar fi fost și el surprins la același tribunal.

Avocatul a precizat că a fost respinsă cererea Adrianei Bahmuțeanu legată de ordinul de restricție și că după ce a fost analizată situația respectivă, se pare că s-a ajuns la concluzia că vedeta nu a fost lovită și nici măcar amenințată de către bărbatul alături de care trăiește de ceva vreme. De asemenea, acesta a mai spus lui Nikos i-a plăcut mereu să își țină viața privată departe de ochii lumii, dar tot ce a putut spune este că nu a fost nicio clipă vorba despre violență.

„La acest moment, nu există niciun răspuns din partea Instanței, nu s-a afișat încă hotărârea, dar ceea ce pot să vă spun este că pe de-o parte, Nicos întotdeauna viața lui privată să fie păstrată în privat (...) Nu e nicidecum vorba despre violență, obiectul cauzei de astăzi a fost o presupusă amenințare care s-ar fi săvârșit în urmă cu câteva zile, respectiv pe data de 9.07. Nicidecum nu este vorba despre acte de violență (...) Ar exita un diferent referitor la niște sume de bani pe care domul Nico i le-ar fi dat dumneaei”, a declarat avocatul bărbatului, potrivit spynews.ro.

Citeste si:
Daniel Pavel, părăsit de iubită înainte de nuntă: „Suferință a fost”
Daniel Pavel, părăsit de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.