Valery Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București, a oferit primul interviu de la începutul războiului din Ucraina. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii pe care o prezintă Adriana Bahmuțeanu și Remus Rădoi, despre ”propaganda anti-rusă din presa occidentală”, dar și despre ceea ce a numit ”naziștii care au comis crime brutale în Donbas încă din 2014-2015”, ceea ce a reprezentat o mare dezamăgire pentru vedetă.

Interviul cu Valery Kuzmin, o dezamăgire pentru Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a avut ocazia de a sta de vorbă cu Valery Kuzmin, cel care până acum a refuzat să discute despre invazia trupelor armate ruse în Ucraina, dar a fost extrem de dezamăgită de felul în care a decurs interviul și despre afirmațiile pe care acesta le-a făcut.

Ambasadorul Federației Ruse la București a afirmat că Rusia nu are de gând să atace țările care fac parte din NATO și nici pe Statele Unite, dar dacă va fi nevoie ei se vor apăra, fiindcă au posibilități tehnice și militare pentru a face lucrul acesta.

”Dar dacă vom fi forțați să ne apărăm, noi avem toate posibilitățile tehnice și militare să doborâm agresorul”, a zis Valery Kuzmin, pentru postul News România.

Adriana Bahmuțeanu nu s-a putut abține să nu își exprime opinia despre prestația publică a diplomatului de la Moscova, spunând clar că este dezamăgită de aceasta, deoarece se aștepta la un mesaj de pace consistent și cerebral, nu la ceea ce a spus pe post. Valery Kuzmin i-a dat impresia moderatoarei că trăiește într-o confuzie totală, care una spune și alta face.

”Pentru mine a fost o dezamăgire, pentru că mă așteptam la un mesaj de pace mai consistent și mai cerebral, pentru că reprezintă politica externă a unei țări. Nu a dat mesajul ăsta, din păcate. (…)

Mi-a făcut impresia că trăiește într-o confuzie totală, într-o disonanță cognitivă. Una zice și alta face. Putea folosi această ocazie să transmită un mesaj de pace și unul diplomatic, care să ajungă în țările europene. Sau să explice exact care au fost motivele acestei invazii, pentru că nici asta nu s-a înțeles exact. Avea această ocazie, pe un post românesc, dar nu mi s-a părut că a profitat de ea.

Citeste si:
Vlad Prioteasa, fondator Gift Idea, ne povestește cum este...
Vlad Prioteasa, fondator Gift...

Mesajul a fost extrem de confuz, de asta am și lungit interviul, tocmai pentru a afla de la el ce ne interesează”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.