Fosta soție a lui Marian Corcheș, Bianca, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre nunta bărbatului cu artista. Printre altele, ea este de părere că ambii s-au grăbit în luarea deciziei, dar că este alegerea lor. Mulți sunt de părere că artista se va enerva extrem de tare, când va vedea ce a avut de zis fosta parteneră a actualui ei soț.

Fosta soție a lui Marian Corcheș, despre nuntă

Marian Corcheș și Carmen de la Sălciua și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, pe data de 11 octombrie și nimeni nu a știut exact ce va urma, când cântăreața le-a zis fanilor că va avea parte de o serie de lucruri frumoase în viața sa. Fanii și-au dat cu presupusul, la momentul respectiv, dar cei mai mulți dintre aceștia au pariat pe faptul că va lansa o piesă, va scoate un videoclip sau se va bucura de o vacanță, dar nimeni nu s-a gândit la nuntă. Toată lumea a aflat de marele eveniment de pe Instagram, unde ea a postat imagini în rochia de mireasă.

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au luat parte cele mai importante persoane din viețile lor, iar la scurt timp după aceea, ei au plecat în luna de miere într-o destinație exotică. Vedeta a vorbit despre acest lucru tot în mediul online, când a profitat de ocazie și le-a și mulțumit celor care s-au gândit la ea și la partenerul ei de viață într-o zi atât de importantă pentru ei și le-au transmis gândurile lor bune, care au făcut-o să zâmbească pe cântăreața de muzică de petrecere.

Bianca, fosta parteneră de viață a lui Marian Corcheș, a dat și ea câteva declarații despre nunta celor doi și este de părere că s-au grăbit în luarea deciziilor, dar că este treaba lor. Le dorește să fie fericiți împreună, pentru că dacă ea nu a putut să fie suficient de bună pentru el, măcar artista să fie. Mai mult de atât, Bianca a spus că ea nu crede în iubirea celor doi, dar că vrea să o lase pe Carmen de la Sălciua să se bucure de căsnicia lor. Asta nu este tot. Aceasta a continuat să facă afirmații dure la adresa lor, spunând că soțul cântăreței a plecat de lângă ea, când nu i-a mai fost bine, iar asta nu i se pare deloc în regulă.

''Părerea mea e că s-au grăbit, dar e decizia lor, nu am ce să spun mare lucru, să fie fericiți. Dacă nu am fost eu cea potrivită, poate e ea, eu sper ca el să fie fericit. Eu niciodata nu am spus că aș crede în iubirea lor, totul a fost așa... nu știu. Nu am crezut niciodată, nu vreau să dau din nou în ea, vreau să o las să se bucure de căsnicia lor, dar eu în iubirea lui nu cred. El întotdeauna a fost un om care s-a grăbit. Dacă nu i-a mers bine a fugit în brațele altei femei, a rămas acolo cât i-a fost bine, când nu i-a mai fost nici acolo, a fugit în brațele altei femei, cam așa a făcut el lucrurile.'', a declarat fosta soție a lui Marian Corcheș, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.