Nu doar George Buhnici are probleme, ci și postul unde a acordat interviul controversat și anume Antena Stars. Postul respectiv a fost somat. Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a luat o decizie, în cazul declarațiilor pe care jurnalistul le-a făcut în luna iulie, în cadrul festivalului Neversea, despre femeile care au celulită și vergeturi.

George Buhnici nu este singurul sancționat în urma interviului controversat

George Buhnici a oferit pentru emisiunea prezentată de către Dan Capatos, Xtra Night Show, un interviu controversat în care a vorbit despre femeile care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate și nu mai este un secret pentru nimeni ce a afirmat la vremea respectivă. Deși au trecut câteva luni de ani, cazul încă nu a fost închis, iar cei de la CNA sunt de părere că ar trebui sancționat și postul de televiziune unde partenerul de viață al Lorenei Buhnici a făcut afirmațiile respective, deoarece este clară poziția lui față de interviul controversat.

Discuțiile pe această temă nu au ajuns la final, iar de curând a fost luată și o decizie. Norina Ionescu, reprezentantul Antena Stars, în fața CNA, a sărit în apărarea lui Dan Capatos spunând că acesta a empatizat cu George Buhnici, a explicat că nu a dat interviu la întâmplare și, de asemenea, l-a chemat să își exprime punctul de vedere la Antena Stars, doar că jurnalistul a ales să nu comunice acest lucru.

Retail jobs

“Capatos a avut capacitatea să şi empatizeze cu Buhnici. A explicat că Buhnici nu a dat interviul la întâmplare. Din ce am văzut în raport, Dan Capatos cred ca l-a şi chemat pe Buhnici să îşi exprime punctul de vedere la Antena Stars. Buhnici a ales să nu comunice lucrul ăsta.

Aş vrea să punctez de ce este relevant faptul că la Antena Stars s-a difuzat acest interviu, pentru că Buhnici se autointitulează un influencer. Ca atare, dânsul, contra cost, este plătit să influenţeze opiniile. Este foarte relevant ca oamenii să afle părerea lui pe anumite subiecte.”, a declarat Norina Ionescu, reprezentantul Antena Stars, în fața CNA, potrivit celor de la paginademedia.ro.

Cei de la CNA au așteptat să audă și punctul de vedere al postului, fiind de părere că și acesta ar trebui să fie sancționat cu 10.000 de lei. Membrul CNA Mircea Toma consideră că oamenii care au editat materialul respectiv și care s-au ocupat de publicarea lui au avut suficient timp la dispoziție să editeze și să analizeze subiectul, în așa fel încât să nu se ajungă la un scandal de o asemenea amploare, dar au preferat să îl publice așa cum era.

Citeste si:
Simona Halep a acordat primul interviu după divorț: „Sfatul meu...
Simona Halep a acordat primul...

“Tema dezbaterii noastre nu este Buhnici, ci că Buhnici apare la televizor fără să i se pună ghilimele, adică nu face nimeni din post nici o detaşare faţă de declaraţiile lui Buhnici, dimpotrivă ele sunt întărite prin intervenţii puse în editare. În intervalul de o săptămână de la interviu, au avut timp să îl editeze, să citească şi să se prindă că este o monstruozitate acolo.”, a declarat Mircea Toma la CNA, conform aceleiași surse.

“Mai mult ce poate să spună un post despre cel pe care l-a găzduit, în sensul de difuzare. E foarte clară poziţia postului faţă de conţinutul acelui interviu.

Intervenţia domnului Capatos, care reprezintă postul, prin poziţia lui de realizator al emisiunii respective, ia din vina postului cea mai mare parte şi rămâne ca opinia publică să-l judece pe Buhnici, nu un post care a difuzat un interviu.”, a adăugat Răsvan Popescu, membru CNA.

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.