Oana Lis se plânge de situația sa și a soțului ei, Viorel Lis, pe pagina sa de Facebook unde este foarte activă. Vedeta este extrem de sinceră cu toți urmăritorii ei și a vrut să le arate acestora cum decurge o zi din viața sa, având în vedere toate problemele de sănătate pe care le are partenerul ei de viață.

Oana Lis s-a plâns fanilor în legătura cu situația prin care trece

Oana Lis a fost acuzată de către urmăritorii ei de faptul că ani la rând a stat alături de partenerul ei de viață doar pentru banii acestuia. În momentul în care acesta s-a îmbolnăvit, ea a reușit să demonstreze că l-a iubit cu adevărat și încă o face. Vedeta i-a fost alături lui Viorel Lis la orice pas, a stat cu el în spital, a strâns bani pentru acesta și s-a asigurat că primește cele mai bune îngrijiri medicale, în speranța că îi va mai prelungi viața celui alături de care este împreună de ani buni.

Judecată fiind din toate părțile, ea a decis să le facă o serie de dezvăluiri oamenilor care o urmăresc în legătură cu felul în care decurge viața sa, în momentul de față, cu toate problemele de sănătate pe care le are fostul edil al Bucureștiului. Oana Lis a dorit doar să le demonstreze că viața sa nu este atât de roz precum pare din exterior și că este și ea un om la fel ca toți ceilalți care suferă, care are situații de rezolvat și care încearcă să facă tot ceea ce este mai bine pentru soțul ei, luând în considerare că starea lui de sănătate se agravează de la o zi la alta. De asemenea, cea mai mare frică pe care o avea Viorel Lis era cea de a nu ajunge într-un azil, iar blondina încearcă să evite lucrul acesta de dragul lui.

”Azi am de umblat pe la vreo 3 medici, la 3 cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, sa-i dau comanda la o pereche de ochelari. Apoi, la farmacie sa-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care ma comentează aiurea”, a spus Oana Lis, pe Facebook.

Mai mult de atât, în cadrul aceleiași postări, ea a dorit să le mai demonstreze celor care stau zilnic cu ochii pe ea că nu au făcut altceva decât să o judece greșit. Oana Lis le-a închis gura răutăcioșilor spunându-le că i se pare aberant ce i-a transmis cineva de pe social media și anume că, în clipa de față, ea se folosește de soțul ei, când numai ea știe cât de tare se chinuie să îi fie bine.

”Cea mai aberantă, răutăcioasă și șocantă vorbă pe care am citit-o eu de curând despre mine pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook-ul meu...e ca eu "mă folosesc acum de Vio." E ușor sa judeci si sa arunci cu pietre....e greu insa sa înțelegi și sa te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură nu prea știu sa dea din altceva”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.