Culiță Sterp a transmis un mesaj emoționant în mediul online, la foarte scurt timp după ce sora sa, Geta Sterp, s-a măritat cu părtenerul ei de viață alături de care este împreună de ceva vreme și, de asememea, alături de care și-a dorit să își întemeieze o familie.

Culiță Sterp, mesaj după nunta Getei Sterp

Geta Sterp s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu, partenerul ei de viață pe care îl iubește enorm și alături de care a jurat că va rămâne împreună la bine, dar mai ales la rău. Sora lui Culiță Sterp a avut mari emoții cu privire la acest eveniment important din viața sa, iar cu câteva zile înainte de nuntă a postat un vlog în care povestea cu lacrimi în ochi că va duce lipsa lucrurilor pe care le făcea înainte de a decide să se așeze la casa ei, reușind în felul acesta să emoționeze pe toată lumea.

La nunta sa, toată familia a strălucit. Frații miresei, dar mai ales mama Geta au făcut senzație și s-au distrat de minune până în zorii zilei. Geta Sterp a avut aproape tot timpul lacrimi în ochi, iar Culiță Sterp nu s-a putut abține să nu transmită un mesaj și în mediul online despre faptul că sora sa este acum la casa ei, așa cum se întâmplă și în cazul lui.

De asemenea, se bucură pentru faptul că el și Ileana au deja copii, iar pentru el aceasta este cea mai mare fericire. Cântărețul i-a urat Getei casă de piatră, multă fericire alături de soțul ei, Sebastian Crăciunescu, dar i-a mai zis și că el alături de ceilalți frați ai ei o iubesc și speră să fie fericită pe drumul pe care l-a ales. De asemenea, întreaga familie așteaptă ca și ea să devină mamă pentru prima dată, la fel cum s-a întâmplat și în cazul celorlalți. Cel mai probabil, viața ei nu se va schimba atât de mult după căsătorie, iar fanii ei speră că va continua să posteze pe vlog ca și până acum.


”S-a măritat iubita noastră surioară! Ce repede a trecut timpul, parca numa ieri eram copii si eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi fratii avem si copii, iar alții urmează! A trecut o perioada din viața si vine alta! Casă de piatra surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima! @getasterp si multă fericire alături de soțul tău @sebastian.craciunescu care de acum face parte din familie si e la fel cum ești tu pentru noi!”, a scris Culiță Sterp, pe social media.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.