Mama lui Culiță Sterp și-a deschis inima în fața celor care o urmăresc pe fiica ei, pe canalul ei de YouTube și le-a vorbit despre momentele în care i-a fost cel mai greu și când și-a dat seama că va trebui să își crească toți copiii de una singură.

Mama lui Culiță Sterp, despre greutățile prin care a trecut

Mama Geta este o femeie care a muncit din greu, încă de pe vremea când era tânără, dar care s-a chinuit pentru a le oferi copiilor ei tot ceea ce aveau nevoie. Toți cei patru copii ai săi au primit o educație bună, au fost învățați de mici că trebuie să muncească din greu pentru a obține ceea ce își doresc, dar mai ales pentru a avea banii necesari unui viitor mai bun. La momentul actual, toți mai puțin Iancu Sterp au familiile lor, sunt fericiți și sunt dispuși să facă orice sacrificiu pentru cei dragi așa cum au învățat de la mama lor.

Chiar dacă are deja o vârstă și este împlinită în ceea ce îi privește pe copiii ei, mama lui Culiță Sterp continuă să muncească și nu îi este rușine cu lucrul acesta. Femeia a făcut un vlog pe canalul de YouTube al uneia dintre fiicele sale, Geta, în care a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața sa, în care a realizat că trebuie să se descurce de una singură, pentru că soțul ei fusese arestat, iar ea nu putea face absolut nimic în acest sens. Pentru multe persoane de pe rețelele sociale, doamna Geta este mamă model, iar ea nu poate să fie mândră de lucrul acesta, deși numai ea știe prin câte chinuri a trecut, în urmă cu ani buni.

Pe vremea când era însărcinată cu Geta în două luni, tatăl ei a fost arestat, iar mama Geta a rămas cu Ileana și cu Culiță în grijă, aceștia fiind extrem de mici și nu i-a fost deloc ușor. În perioada aceea, vorbea prin intermediul scrisorilor cu partenerul ei, iar mai apoi plângea și le povestea copiilor ei ce simte, doar că ei erau mult prea mici pentru a înțelege ce se afla în sufletul ei la vremea respectivă. Nu erazi în care să nu plângă, dar acum își amintește de vremurile acelea și zâmbește, pentru că a demonstrat că este o femeie puternică.

„Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță… Culiță era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate.

Citeste si:
Care este cea mai mare frică a lui Theo Rose. Artista este gravidă...
Care este cea mai mare frică...

Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie. Plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine. N- aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei. Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi”, a povestit mama Geta, pe YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.