Theo Rose a vorbit, în platoul emisiunii „La Măruță”, despre sarcină, despre schimbările pe care le-a suferit în ultima vreme, dar mai ales despre cele mai mari frici pe care le are, când vine vorba de copilul pe care îl va aduce pe lume la finalul lunii iunie.

Theo Rose, despre cea mai mare frică

Theo Rose este însărcinată deja în luna a cincea și chiar dacă este foarte fericită și recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le trăiește, aceasta nu poate nega faptul că îi este frică de mai multe lucruri. Vedeta are tot felul de gânduri, în această perioadă, dar și momente în care pur și simplu îi vine să plângă din absolut orice, dar este într-o oarecare măsură și o femeie norocoasă, pentru că partenerul ei de viață, dar și cei din familie îi sunt alături și îi dau sfaturile de care are nevoie.

Invitată în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță la Pro TV, ea a zis că atât bunica sa, cât și tatăl ei erau convinși că va aduce pe lume un băiat, în timp ce ea nu știa ce să creadă, dar își dorea un fiu din toată inima sa. A făcut chiar și o petrecere alături de apropiați, unde toți au aflat vestea cea mare, inclusiv ea și partenerul ei de viață, Anghel Damian.

Deși nu are o sarcină grea, artista se gândește la foarte multe lucruri pe care le va avea de făcut ca mamă, după ce va naște. Artista își va strânge pentru prima dată copilul în brațe, undeva pe la finalul lunii iunie și are mari emoții, mai ales că știe cât de repede se scurge timpul și cât de mult se va schimba viața sa, după aceea. Vrea, în același timp, să se se ocupe în continuare de cariera sa, motiv pentru care va avea nevoie de ajutor din partea celor dragi. Se teme că nu va fi un părinte suficient de bun, că nu se va ridica la așteptările și că nu va avea idee cum să reacționeze când, de exemplu va fi plecată de acasă, iar copilul nu se va simți prea bine. Fanii ei sunt siguri că se va descurca de minune și sunt nerăbdători să o vadă luându-și rolul de mamă în serios.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

„Toată lumea trăiește asta și Anghel mai mult decât mine, pe el îl ia cu leșin la fiecare control, la fiecare indicație a medicului, că apar tot felul de situații neprevăzute. La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmpla ceva. E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă. Te gândești și după naștere dacă o să fii o mamă potrivită, dacă te descurci, mă apucă tot felul de gânduri.(...) Eu îmi doresc să-mi continui activitatea cu totul și mă gândesc că cel mai greu este să fii plecată și să fie ceva, să fie răcit sau să aibă o problemă. Nici nu vreau să mă gândesc, mă ia plânsul.” a povestit Theo Rose, la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.