Teo Trandafir și Florin Zamfirescu și-au exprimat regretul în ceea ce privește trecerea în neființă a marelui nostru actor, Alexandru Arșinel. Aceștia au amintiri frumoase cu maestrul și nimeni nu le poate lua momentele frumoase pe care le-au trăit împreună, dar au avut un șoc în clipa în care au aflat că nu mai este printre noi, în ciuda problemelor de sănătate pe care le avea.

Teo Trandafir și Florin Zamfirescu, despre decesul marelui actor

Alexandru Arșinel a trecut în neființă cu o seară în urmă, pe data de 29 septembrie, din pricina problemelor de sănătate cu care acesta se confrunta și din cauza cărora a fost internat în repetate rânduri, în ultimul an. Legenda teatrului românesc suferea de afecțiuni cardiace, iar acum câteva zile a fost din nou la spital de către fiul lui, cel care a confirmat decesul și care a sperat că părintele lui va trece și oeste acest hop. Din nefericire, marele actor și-a pierdut viața la 83 de ani, iar acum îl plânge o țară întreagă.

Teo Trandafir este una dintre vedetele care au avut onoarea de a-l cunoaște personal pe regretatul actor și a afirmat, după decesul lui, că fiecare întâlnire cu el era o bucurie reciprocă. De asemenea, îndrăgita prezentatoare a afirmat că i-a recunoscut meritele excepționale și că fix acest aspect i-a ajutat să clădească o relație caldă și firească. Ea este de părere că toți care l-au văzut pe scenă și l-au admiratn trăiesc acum o pierdere nemiloasă, în timp ce Alexandru Arșinel își caută drumul către Stela Popescu.

“Fiecare întâlnire cu acest artist, deoarece aceasta a fost dimensiunea în care l-am cunoscut, a fost o bucurie reciprocă. I-am recunoscut, de-a lungul prolificei sale cariere, meritele excepționale. Asta ne-a ajutat să clădim o relație caldă, firească. Trăim o pierdere nemiloasă, ca spectatori și admiratori.

Alexandru Arșinel își caută drumul către Stela lui, a cărei plecare l-a devastat, șubrezindu-i, poate starea și așa încercată. Dumnezeu să-l aibă în pază Sa, în aplauzele celor ce l-au iubit, pentru actorul și omul care a fost!”, a declarat Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

Florin Zamfirescu a fost bun prieten cu Alexandru Arșinel și și-a exprimat regretul în ceea ce privește trecerea în neființă a maestrului. Ceea ce îl surprinde este faptul că oamenii se miră îngrozitor, când o persoană importantă își pierde viața. Despre Alexandru Arșinel a afirmat că era oricum bolnav și că toată lumea era conștientă de faptul că sfârșitul îi era aproape. De asemenea, la final, a spus că odată cu el și cu Stela Popescu s-a sfârșit o lume.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

“Ceea ce mă surprinde pe mine, o spun zâmbind așa, toată lumea cu ocazia decesului, plecării dintre noi, a unor personalități se miră îngrozitor. Arșinel era bolnav, era la sfârșit, se vedea, se știa. Normal, când îți moare de 95 de ani, cum a murit mama, m-am dus și am plâns și am suferit, era firesc, și la Arșinel e același lucru.

S-a sfârșit o lume cu el, cu Stela, cu cei care s-au dus și mulți actori de teatru, de film, acum a venit rândul nostru.”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.