Carmen Tănase și Vasile Muraru sunt profund afectați de trista veste a decesului lui Alexandru Arșinel. Cei doi actori și-au exprimat regretul în ceea ce privește pierderea unui mare actor precum a fost maestrul.

Carmen Tănase și Vasile Muraru, declarații după decesul lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe data de 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Acesta trecea printr-o perioadă extrem de grea, iar problemele de sănătate pe care le avea au fost și cele care i-au adus sfârșitul. În ultimele luni, regretatul actor a fost internat de mai multe ori, ultima dată ajungând în spital la data de 20 septembrie, unde a fost dus chiar de fiul lui, cel care a și confirmat decesul acestuia, la scurt timp după tragedie.

Toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Arșinel și care au jucat pe aceeași scenă cu el sunt profund îndurerați, iar unii dintre ei și-au găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce a fost în sufletul lor, în clipa în care au aflat că legenda teatrului românesc nu mai este printre noi. Carmen Tănase este una dintre actrițele care a transmis un mesaj despre decesul lui Alexandru Arșinel, la doar câteva ore după trecerea sa în neființă. Este de părere că, în ultima vreme, s-a chinuit extrem de mult din cauza problemelor de sănătate și regretă că s-au întâmplat lucrurile în felul acesta.

”A murit? Acum? Ce să zic… ufff… ce poți sa zici, îmi pare extraordinar de rău ca a murit…Dumnezeu să-l odihnească! În ultima perioadă, s-a chinuit extrem de rău, a fost foarte bolnav… Un mare actor de comedie, el și cu Stela Popescu.”, a declarat Carmen Tănase, pentru cancan.ro.

La rândul lui, Vasile Muraru și-a exprimat și el regretul pentru colegul lui de breaslă alături de care are multe amintiri frumoase care i-au legat. Trista veste a decesului marelui actor l-a lovit ca un trăsnet, când a fost sunat și anunțat de ceea ce s-a întâmplat. Acesta a transmis condoleanțe familiei și și-a amintit de toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună și pe care nu i le poate lua nimeni.

„Regizorul Constantin Dicu a făcut o montare impozantă, după o piesă clasică. Spectacolul se jucase și înainte, la Teatrul Giulești, cu Ștefan Bănică senior în rolul principal… La noi a avut un mare succes, iar reprezentațiile au durat timp de peste 10 ani, până când doamna Stela a plecat în stele

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cu ochii în lacrimi despre Alexandru...
Maria Dragomiroiu, declarații...

Dumnezeu să-l ierte pe Alexandru Arșinel! Condoleanțe familiei, condoleanțe publicului! M-a lovit un trăsnet, acum o jumătate de oră, atunci când m-a sunat Cristi (n.r fiul lui Alexandru Arșinel) și mi-a dat vestea. Apoi, au început să zbârnâie telefoanele. E normal ca lumea să sară și să-și transmită sentimentele…”, a declarat Vasile Muraru, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.