Alexandru Arșinel a decedat, în cursul zilei de 29 septembrie, iar Gigi Becali a dat o serie de declarații total neașteptate la scurt timp după ce fiul regretatului actor a confirmat decesul.

Gigi Becali, despre moartea lui Alexandru Arșinel

Ziua de 29 septembrie a fost una tristă pentru teatrul românesc și pentru întreaga țară care a mai pierdut un mare artist. Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, iar cel care a confirmat decesul a fost chiar fiul acestuia. După ce în urmă cu o lună regretatul actor a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secția de Terapie Intensivă, recent acesta ajunsese la internat la Spitalul Universitar din București, mai exact pe data de 20 septembrie, unde a fost dus chiar de copilul lui.

Alexandru Arșinel se confrunta cu o serie de probleme cardiace, iar în urmă cu câteva zile au început să îi apară niște pete pe piele specifice oamenilor care stau prea mult timp la pat, acesta fiind și motivul pentru care Bogdan a hotărât să îl interneze din nou. Au mai trecut câteva zile, iar maestrul a decedat întristând o țară întreagă.

În urma decesului marelui actor, mai multe persoane publice și-au exprimat regretul pe rețelele sociale, iar Gigi Becali se află pe lista celor care și-au exprimat opinia în acest sens. Milionarul a zis clar că, în cazul lui Alexandru Arșinel, nu se poate vorbi despre o pierdere, deoarece în Ucraina mor zilnic mii de oameni, iar el avea deja o vârstă înaintată. Acesta a mai zis și că este ciclul normal al vieții și că, mai devreme sau mai târziu, toți ajungem în același loc. Cu toate acestea, a spus și câteva cuvinte frumoase despre Alexandru Arșinel pe care a avut onoarea să îl cunoască personal și pe care l-a apreciat.

“Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată? Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte. Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă”, a declarat Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.