Cum i-a surprins Bogdan Mocanu pe jurați
Fanii lui Bogdan Mocanu s-ar fi așteptat să-l vadă aproape oriunde pe acesta, dar mai puțin la Chefi la cuțite, pentru că nu mulți bănuiau faptul că este atât de talentat în bucătărie. Prietenul lui Jador nu gătește din pură pasiune, ci a fost nevoit cumva să învețe să își prepare singur felurile de mâncare, deoarece a aflat că suferă de diabet, încă de la vârsta de 9 ani, când era doar un copil care nu înțelegea exact ce i se întâmplă. Odată cu trecerea anilor, a învățat să trăiască normal, ca și cum boala ar fi făcut parte din el.
În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, Bogdan Mocanu a făcut senzație cu preparatul ales pentru a-l aduce în fața juraților, dar a și impresionat cu povestea sa de viață. Concurentul în vârstă de doar 24 de ani suferă de această boală nemiloasă de pe vremea când era copil, dar a învățat să își gătească singur de pe la 14 ani, pentru că îi place foarte mult mâncarea, dar având în vedere că are diabet nu putea să consume chiar orice. El este dovada clară a faptului că nevoia te învață în viață.
Bogdan Mocanu a spus despre el că este omul bun la toate și a decis să surprindă și de data aceasta pe toată lumea, dar mai ales pe el. Nu a crezut, încă de la început faptul că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor fi impresionați, dar a încercat să dea tot ceea ce a avut el mai bun. De asemenea, a povestit că fiind diabetic trebuie să își impună anumite limite în bucătărie, să vadă care sunt alimentele bune pentru el și care sunt cele pe care trebuie să le evite pentru tot restul vieții sale.
”Îmi place mâncarea foarte mult. Am decis să surprind pe toată lumea, mai ales pe mine. Fac de toate. sunt omul bun la orice. Încă de la 14 ani am început să îmi gătesc singur toate mesele. Nu cred că o să-i impresionez, dar o să le placă. Nu știu exact câte piese am scos până acum, am calculat vizualizările cumulate și am rămas și eu impresionat.
Citeste si:Bogdan Mocanu, acuzații dure la adresa lui Jador. Cei doi sunt...
Eu sunt diabetic, cu insulină și am încercat să pun mult sirop de trandafiri, dar cumva limitele pe care mi le impun eu atunci când îmi gătesc m-au făcut să nu găsesc ponderea perfectă. Fac insulină de la 9 ani și a trebuit să învăț să gătesc, să văd ce alimente sunt bune. O să trăiesc toată viața cu boala asta.”, a povestit Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii Chefi la cuțite.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Vista Bank finanțează un parc eolian al grupului Premer Energy
Sursa: futurebanking.ro
-
Nici nu a născut, dar și-a ales deja bona filipineză. Ana Baniciu va naște în...
Sursa: kudika.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Lacul Como ar putea avea soarta Veneției: Italienii se gândesc să impună o...
Sursa: wall-street.ro