Bogdan Mocanu este un bărbat singur, dar asta nu înseamnă că nu este deschis către o nouă relație. Recent, a dat câteva declarații sincere în care a spus care sunt așteptările pe care le are de la viitoarea lui parteneră. Calitățile pe care femeia de lângă el ar trebui să le aibă nu sunt unele ieșite din comun, dar sunt unele foarte importante pentru el.

Bogdan Mocanu, despre următoarea parteneră

Bogdan Mocanu era într-o relație cu o femeie misterioasă pe care a ținut-o mereu departe de camerele de filmat. Au preferat să se bucure în liniște de povestea lor de iubire, dar nu a durat prea mult. Acesta posta imagini cu ea doar cu fața acoperită, stârnind în felul acesta și mai tare curiozitatea celor care îl urmăresc. Nici acum, după ce s-au separat, nu este clar cine a fost cea care i-a furat inima prietenului lui Jador.

Ei bine, acum este un bărbat singur, dar pregătit pentru a iubi din nou, în cazul în care întâlnește o altă femeie care să îi pună capac și care să aibă calitățile pe care el și le dorește. Fostul concurent de la Puterea Dragostei știe bine ce își dorește de la viață și având în vedere câte domnișoare roiesc în jurul lui, are toate șansele să o întâlnească pe aleasa inimii lui, în momentul în care se așteaptă mai puțin. Din punctul lui de vedere, aspectul fizic nu este neapărat important, ci felul ei de a fi, pentru că multe femei sunt frumoase, dar femeiea de lângă el ar trebui să aibă mult mai multe plusuri în afara frumuseții.

„Mai contează aparențele? Sufletul contează. Toate sunt frumoase, dacă întorci camera acum, toate femeile de aici sunt super frumoase, dar dacă începe să deschidă gura și nu e ce trebuie sau te uiți în sufletul ei puțin și îți vine să nu o mai vezi (...) Ca imagine, nu știu, îmi place ceva simplu, îmi place ceva feminin, îmi place misterul, eu cred că asta definește o femeie, de fapt, și asta este sexy, misterul, discreția”, a mărturisit Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Mai apoi, Bogdan Mocanu a zis că este destul de greu să spună care sunt așteptările sale de la viitoarea sa iubită, dar cu toate acestea a enumerat câteva dintre calitățile pe care și le dorește. Ei bine, prietenul lui Jador vrea o parteneră care să nu caute atenție, să fie discretă. Vrea și să fie o persoană care să fie cumva la extreme și a explicat la ce s-a referit, mai exact să îi semene cât mai mult cu putință.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

„Să fie discretă, să nu caute atenția, atenția să o caute pe ea, nu știu să explic. După asta mă uit, dacă e. Să fie simplă, să fie un echilibru. Să fie ea simplă, dar îmbrăcată complicat sau să fie îmbrăcată simplu, dar să fie complicată. Nu știu să explic. Eu sunt la extreme”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.