Jador și Bogdan Mocanu și-au lăsat fanii mască, după ce au postat în mediul online câteva imagini în care se aflau la metrou și nu se descurcau să intre. Nu a durat mult și oamenii l-au și criticat pe Jador pentru faptul că uitat de unde a plecat și conduce mașini scumpe, dar nu mai știe să folosească o cartelă de metrou, moment în care a simțit nevoia să își singur apărarea pe Story.

Jador și Bogdan Mocanu, împreună la metrou

Jador și Bogdan Mocanu se înțeleg din ce în ce mai bine, iar recent au petrecut destul de mult timp împreună și și-au ținut fanii la curent cu toate lucrurile pe care le-au făcut, iar aceștia s-au bucurat pentru simplu fapt că problemele dintre ei s-au rezolvat. Aceștia au postat, de exemplu, câteva imagini de la metrou, unde Bogdan Mocanu a spus în glumă faptul că au ales acest mijloc de transport, din cauza faptului că s-a scumpit benzina și că oamenii ar trebui să meargă cu metroul de acum înainte. Realitatea nu a fost ce prezentată de el în primele Story-uri, dar a lămurit situația mai apoi.

”S-a scumpit benzina, trebuie să mergem cu metroul de acum încolo, cu toții. Nu știe să pună ăla (n.r. cartela de călătorie) acolo, bă, băiatule”, a spus Bogdan Mocanu, la Story.

Sursa foto (c): Free News/YouTube

După ce Jador nu a folosit așa cum trebuie cartela de metrou și i s-a zis că a uitat cum se face, acesta a simțit imediat nevoia să sară în apărarea sa și a spus că, pe vremea când era doar un student, mergea extrem de des cu mijloacele de transport în comun neavând o altă variantă, ba chiar avea abonament la metrou, după cum chiar artistul a povestit.

”Eu am avut abonament la metrou patru, cinci ani, de student”, a explicat Jador.

Sursa foto (c): Free News/YouTube

După ce și-au băgat fanii în ceață și după ce unii dintre ei chiar au crezut faptul că scumpirea benzinei este cauza pentru care au ales să meargă cu metroul, ci nu cu mașinile personale, Bogdan Mocanu a venit cu explicațiile pe care toată lumea le aștepta. Ei bine, se pare că nu stau deloc rău cu banii, ci se aflau acolo, pentru că au filmat împreună un vlog pe care fanii îl vor putea urmări zilele viitoare pe YouTube.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

”Nu (nr. nu au călătorit cu metroul din cauza prețului la benzină), la mișto. Filmăm cel mai șmecher clip”, a mai zis Bogdan Mocanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.