Fanii lui Jador s-au răzbunat pe primarul din Timișoara, în timpul unui eveniment, iar manelistul nu s-a putut abține să nu aibă o reacție în acest sens. Artistul nu are o relație prea bună cu edilul orașului care i-a interzis să cânte la Filarmonică. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc luna viitoare, dar din nefericire pentru cei care voiau să îl vadă în viața reală și să îl asculte pe Jador, acesta a fost anulat.

Cum s-au răzbunat fanii lui Jador pe primarul din Timișoara

Luna viitoare, Jador ar fi trebuit să susțină un concert de zile mari la Filarmonica din Timișoara, dar fanii care și-au luat deja bilet la eveniment nu vor putea să se bucure de el, deoarece primarul orașului nu i-a permis manelistului să organizeze concertul acolo. Așa cum era de așpteptat, locuitorii orașului, dar și foarte multe persoane din conducere nu au fost de acord cu afirmațiile sale și nici cu decizia de a anula evenimentul mult așteptat.

La scurt timp după aceea, Jador a făcut un video în care a vorbit despre ceea ce i s-a întâmplat, dar și despre motivele pentru care a fost pus într-o asemenea situație și a recunoscut că l-a durut foarte tare întreaga situație. De asemenea, a mai zis și că are momente în care își urăște etnia și că și cei ca el au drepturi la fel ca toți români, pe care nu nimeni nu le respectă. Tot artistul a spus că este în zadar un om educat, deoarece este catalogat din start ca fiind needucat sau analfabet.

„Ma doare și ma doare rău! Sunt momente când Îmi urăsc etnia suntem oameni, la fel oare? Oare eu sunt personajul negativ? Oare a greșit Dumnezeu crearea țiganilor? Oare Dumnezeu a greșit? Exista războaie din cauza oamenilor care nu înțeleg ca și noi suntem oameni și ca nu toți suntem la fel! Și ca am învățat sa îmi depășesc condiția in zadar sunt educat in zadar? Pentru ca sunt țigan sunt: analfabet, needucat, sunt doar diferențe etice!”, a zis Jador, la vremea respectivă, în mediul online.

Recent, au început să apară pe internet mai multe imagini în care fanii lui Jador, dar și cei care nu sunt în general de acord cu deciziile primarului Timișoarei îl huidau, iar artistul nu a avut cum să nu se lege de aspect. Acesta a dorit să atragă atenția că nu mai trăim în trecut și că oamenii sunt mult mai inteligenți și toleranți față de cei care sunt de o altă etnie așa cum este și cazul său.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

"Ce ți-am spus eu să nu te pui cu mine, domn primar! Oamenii, din fericire, s-au deșteptat și au înțeles că și noi ăștia care suntem mai bruneței, suntem la fel ca voi. Unii care nu au avut șansa la educație, unii care au avut. Oamenii se deșteaptă bossule, nu mai ești în Germania omora Hitler evreii. Nu mai ești, oamenii s-au deșteptat. Noi, oamenii, suntem puterea, boss. Nu, tu. Și mie și ție, oamenii ne dă să mâncăm. Te iubesc, Friz!", a spus Jador, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.