Bogdan Mocanu l-a acuzat de mai multe lucruri pe fostul lui cel mai bun prieten, Jador. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei nu și-au mai vorbit din luna decembrie, când a avut loc ultima ceartă dintre aceștia. Iată ce a declarat Mocanu despre situația dintre ei!

De ce l-a acuzat Bogdan Mocanu pe Jador

Deși în urmă cu mai bine de un an Jador și Bogdan Mocanu se aveau ca frații, acum lucrurile nu mai stau deloc așa. Aceștia ieșeau împreună, vorbeau orice și se ajutau la greu, doar că de la un timp, relația lor de prietenie a început să se strice, iar din decembrie de când au avut ultima ceartă serioasă, au preferat să rupă orice fel de legătură. În timp ce Mocanu a explicat clar de ce anume au ajuns să nu mai schimnbe două vorbe, cunoscutul cântăreț de manele a preferat să nu comenteze deloc acest subiect, menționând că nu îi pasă deloc ce a afirmat despre el.

„Nu mă interesează ce spune acest om. Chiar nu mă mai interesează, asta îți spune fratele tău”, a declarat Jador, pentru fanatik.ro.

Rugat să vorbească la rândul lui despre cearta lor, Bogdan Mocanu a început prin a povesti faptul că artistul pe care l-a considerat ca fiind prietenul său nu dă doi bani pe vorbele, dar este convins că va veni o vreme în care lucrul acesta se va întâmpla și când va fi căutat. Au fost mai multe lucruri care s-au întâmplat între ei, unul dintre ele fiind legat strict de partenera lui de viață, lucruri pe care fostul concurent de la Puterea Dragostei nu le-a mai suportat, acesta văzând prietenia total diferit față de artist.

„Asta e dacă nu dă doi lei pe ce spun, dar în curând o să dea mai mult de doi lei. O să vrea ca vorbele mele să aibă un preț. O să mă caute el. Au fost mai multe chestii (n.r.: întrebat, concret, cum de s-a ajuns aici). Am ajuns la saturație. Prima oară a fost de la nevastă-sa o chestie și, după, nu mai știu ce a fost. El s-a certat cu ea din cauza mea și mă certa pe mine cum ar veni, că eu îi împăcam mereu.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Mi-am dat seama că mă cert, pentru că îi vreau binele. N-o să trag de o prietenie. De fiecare dată l-am ajutat, și cu texte, și cu munca pe YouTube. Stăteam ore în studio, am făcut aproape un album întreg. Nu am așteptat nimic în schimb. Nu m-a sunat vreodată să mă întrebe dacă sunt bine. Eu văd prietenia altfel.”, a adăugat Bogdan Mocanu.


„El nu înțelege pe nimeni. Am dormit în același pat, am mâncat din aceeași farfurie. Poate și eu am fost vinovat și a mai trecut și el cu vederea. Nu e o lume în care poți să-ți faci prieteni. Hai să pornim un business, hai să agățăm gagici, dar nu există prietenie.

Cred că în unele contexte l-am motivat. A fost constructiv tot procesul ăsta. Ne-am scos unul pe altul din anonimat. Ne-am ajutat cu ce s-a putut, cât s-a putut. Eu n-am nevoie de el să fiu Bogdan Mocanu. Dacă nu se poate să fie prieten, e ok. Nu-l poți numi prieten pe un om pe care îl convingi să facă niște chestii”, a mai zis el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Deea Maxer, mesaj dur la adresa fostului soț: „Să dormi cu cineva...
Deea Maxer, mesaj dur la...

De asemenea, Bogdan Mocanu l-a acuzat pe Jador de faptul că a vorbit urât despre el mai multor persoane, în urma discuției aprinse pe care au avut-o la finalul anului. Mai mult de atât, a zis despre el că a auzit din partea altora că a început să cumpere niște piese nu tocmai bune, pe bani mulți, pentru că nu mai poate lucra nici cu el, nici cu el Nikolas Sax.

„Chiar nu o să ne mai împăcăm. Ne-am certat în decembrie și de atunci vorbește prost de mine pe unde apucă. Am auzit că a început să cumpere niște piese foarte proaste din studiouri, cu bani mulți și piesele sunt proaste, pentru că nu mai poate să lucreze cu Bogdan Mocanu și Nikolas Sax, dar asta este. Succes!”, a mai zis el, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2023 - 11 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.