Deea Maxer a postat, pe rețelele sociale, un mesaj dur care îi este dedicat în mod clar fostului ei soț, Dinu Maxer. Acesta a venit în urma unor afirmații pe care el le-a făcut recent despre situația cu care s-au confruntat multă vreme, dar și despre faptul că femeia a fost prima care și-a dat prima verigheta de pe deget.

Deea Maxer, mesaj dur pe rețelele sociale

Deea și Dinu Maxer au decis să pună capăt unei relații care a durat aproape 18 ani și care i-a schimbat pe amândoi. El nici măcar nu își dorea copii și nici nu visa la o familie în felul în care o făcea ea, dar cu toate acestea a mers pe drumul ei, dar nu a mai funcționat și au considerat că e mai bine să divorțeze, în primă fază fără a da nicio explicație în acest sens.

La câteva zile distanță, după ce au făcut anunțul despre divorț printr-un mesaj comun, Dinu Maxer a simțit nevoia să spună tot ceea ce a avut pe suflet, aducând în discuție, în primul și în primul rând, faptul că nu a fost decizia lui de a pune punct acestei povești de iubire, ci mai degrabă a fostei sale partenere de viață, care și-a dat prima verigheta de pe deget. Prima dată, în familia lor, s-a vorbit despre divorț în anul 2021, iar de atunci și până acum, artistul a sperat că lucrurile vor reveni la normal.

Nu a fost deloc așa, deși au încercat mai multe metode, chiar și pe cea de a sta departe unul de celălalt un timp. Nu a mers nici așa, iar după ce fostul ei soț a transmis acest mesaj, Deea Maxer a simțit și ea nevoia să își spună oful, distribuind un video în care se vorbește despre faptul că a dormi cu o persoană în același pat, nu înseamnă că ești apropiat persoanei respective. Fanii cred că, deși a fost decizia ei, nu este simplu să treacă prin așa ceva, după 18 ani de relație.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vdor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună”, este mesajul transmis de Deea Maxer, într-un video pe Instagram.

Citeste si:
Mira a transmis un mesaj dur. Artista nu este chemată deloc să...
Mira a transmis un mesaj dur....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2023 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.