Anamaria Prodan are parte de multă susținere din partea unor vedete de la noi din țară, care nu doar că au trecut prin aceeași situație ca ea, dar care sunt de părere că un bărbat nu ar trebui să ridice mâna asupra unei femei. Elena Merișoreanu este una dintre femeile care a decis să o susțină pe impresară.

Elena Merișoreanu i-a luat apărarea impresarei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au atras atenția asupra lor din nou, după ce în urmă cu doar câteva zile s-au luat la bătaie în plină stradă. Totul s-a întâmplat, după ce partenerul de viață al Corinei Caciuc a mers în casa în care au locuit împreună timp de mai bine de 15 ani, pentru a-și vedea copilul. La un moment dat, impresara i-a arătat niște imagini pe telefon, după care a izbucnit un real scandal între ei, în care s-au lovit parte în parte, urmând ca mai apoi să primească îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit câte un ordin de restricție pentru fiecare dintre ei, iar în cursul zilei de ieri, aceștia ar fi trebuit să se prezinte la Judecătoria Buftea, pentru divorț, dar numai Laurențiu Reghecampf a decis să se prezinte. Impresara se afla, în același timp, la Spitalul Floreasca din Capitală de unde a ieșit cu mâna și cu piciorul în ghips. Nici fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, nu s-a prezentat la Judecătorie în calitate de martor în divorț și, cel mai probabil, o va face împreună cu mama sa data viitoare.

Faptul că Laurențiu Reghecampf și-a permis să o lovească pe Anamaria Prodan, care nu este o simplă femeie, ci este mama copilului său a șocat-o pe cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreanu. Vedeta nu s-a putut abține și a transmis chiar și un mesaj în care i-a luat apărarea impresarei căreia i-a transmis că nu este singură și de care a fost mereu mândră pentru faptul că a tras mereu pentru familia sa și mai ales pentru copii.

„Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm. Rușine să-i fie lui Reghe că a ridicat mâna asupra mamei copilului lui, rușine să-i fie! Ea a ținut, săraca de ea, familia și se zbate pentru copiii ei. Ea avea grijă de mama ei, nu s-a ridicat de la spital și el între timp se distra. Ea habar nu avea, săraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o apărăm.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

Toata familia mea este lângă ea. Sunt în lacrimi că ea a pățit o așa rușine, să ridice mâna. Cum și-a putut permite să facă așa ceva. Este rușinos ce s-a întâmplat. Deocamdată, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familistă, este o fată extraordinară.”, a declarat Elena Merișoreanu la România TV,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.