Anamaria Prodan vrea să obțină certificat medico-legal, după ce s-a bătut cu fostul ei partener în plină stradă. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului violent, la fel cum s-a întâmplat și în cazul fostului ei partener care a apelat, de asemenea, la ajutorul medicilor.

Anamaria Prodan a mers la INML

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din nou atenția oamenilor, din cauza scandalului care a izbucnit între ei, în urmă cu câteva zile. Antrenorul și-a dorit să își vadă copilul, dar lucrurile nu au ieșit tocmai așa cum și-a dorit, pentru că după ce impresara a dorit să îi arate câteva imagini pe telefon. Mai apoi, aceștia au început să se lovească, iar mai apoi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar vedeta a mers în urmă cu doar câteva ore la INML, în scopul de a obține un certificat medico-legal.

În imaginile care au apărut pe internet, Anamaria Prodan apare cu piciorul în ghips și, de asemenea, cu mâna imobilizată, dovadă că loviturile lui Reghecampf au afectat-o și că vrea să îl tragă la răspundere pentru fapta sa. La rândul lui, antrenorul a mers la Institutul de Medicină Legală, și-a făcut câteva analize de sânge, moment în care s-a dovedit că nu se afla sun influența alcoolului sau a unor subtanțe interzise. Impresara vrea ca fostul ei soț să primească un ordin de restricție și să fie pedepsit pentru fapta sa.

În urma scandalului, Anamaria Prodan a dat câteva declarații despre cele petrecute între ei și a spus că nu a făcut altceva decât să se apere. De asemenea, a ținut să precizeze că oricine ar fi procedat la fel în locul ei, dar cel mai tare o deranjează faptul că politia nu vrea să ia probe de sânge și că oamenii le zâmbesc, îi privesc într-un anumit fel, pentur că locuiesc în Snagov și sunt persoane publice. Impresara a zis că se teme pentru viața sa și a familiei sale și speră să rezolve situația cât mai repede cu putință.

"Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități. Același poliţist mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată. Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima data măsuri.", a declarat Anamaria Prodan, pentru antena3.ro.

Citeste si:
De ce a refuzat Anamaria Prodan să facă o probă în America Express:...
De ce a refuzat Anamaria...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.