Scandalul dintre Anamaria Prodan și fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, a fost un subiect de discuție și pentru Amalia Bellantoni, care a sărit imediat în apărarea femeii, mai ales că în urmă cu ceva timp a trecut și ea prin aceeași situație.

Amalia Bellantoni, mesaj dur despre Reghe

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la bătaie în plină stradă, în urma unei vizite pe care antrenorul i-a făcut-o fiului pe care aceștia îl au împreună, în casa lor din Snagov. Nu a durat mult și o simplă vizită s-a transformat într-un scandal în toată regula, iar filmarea în care aceștia se lovesc a ajuns virală pe internet, într-un timp destul de scurt.

Ambii au depus plângere la poliție unul împotriva celuilalt, iar antrenorul chiar a cerut o daună de câteva mii de euro pentru ceea ce i s-a întâmplat. Vedetele au reușit să atragă din nou atenția asupra lor, iar Amalia Bellantoni nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre ceea ce s-a întâmplat între foștii partenerii, chiar în ziua în care antrenorul și-a botezat copilul pe care îl are împreună cu actuala lui parteneră de viață, Corina Caciuc. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de creștinarea lui Liam.

Amalia Bellantoni l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul soț al Anamariei Prodan, în fața bisericii unde a fost botezat Liam. Blondina a povestit că nu este important cât de cunoscuți sunt oamenii la noi în țară, ci este important cine face legile la noi în țară. Vedeta a tras un semnal de alarmă asupra faptului că România este ultima țară din Europa care are drepturi pentru femei. De asemenea, a sărit în apărarea impresarei pe care bărbatul alături de care a stat 15 ani a agresat-o în plină stradă.

”Nu are importantă ce familie sunt, nu e important cât de cunoscuți sunt în România, important e ca aceia care fac legile, acelea sunt persoanele care să legifereze în România, suntem ultima țară din Europa care avem drepturi pentru femei, ultima țară din Europa care își bate joc efectiv de femei.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Femeia niciodată nu va putea riposta unui bărbat (...) Problema e de la lege, de la Parlament, de la cei care sunt acolo. Această femeie a fost agresată în mijlocul străzii, în mijlocul tuturor”, a declarat Amalia Bellantoni în cadrul unei emisiuni, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.