Creatoarea de modă care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a i-a dat replica lui Cătălin Botezatu, după ce acesta a criticat dur ținutele Primei Doamne, dar mai ales decolteul uneia dintre ele, despre care

Creatoarea de modă, replică dură pentru Botezatu

Zilele trecute, Cătălin Botezatu a comentat apariția lui Carmen Iohannia de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și nu a avut nimic bun de zis despre Prima Doamnă a țării noastre. Creatorul de modă s-a legat, în mare parte, de alegerea nepotrivită a decolteului uneia dintre rochii, deși a apreciat că a fost aleasă lungimea corectă. Desprea cea de-a doua rochie a afirmat că este croită extrem de rău și pare că ar fi șifonată, moment în care persoana care a îmbrăcat-o a considerat că are dreptul la replică în acest sens.

Astfel, Andreea Tincu a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde distribuit mai multe imagini de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și unde a simțit nevoia să se apere. Femeia și-a început postarea prin a le transmite oamenilor că ea și Cătălin Botezatu se cunosc de foarte mult timp, iar mai a vrut să fie clar pentru toată lumea că oricui o ținută poate să-i placă sau nu, dar nu s-a putut abține să nu atragă atenția asupra faptului că alegerea decolteului este una cât se poate de corectă.

În plus, ea i-a oferit tot felul de explicații creatorului de modă și i-a spus clar că oamenii evoluează, că femeile nu au rămas blocate în trecut și că trebuia să țină pasul. Deși au fost dur criticate rochiile purtate de Carmen Iohannis, Andreea Tincu a zis că speră, totuși, ca designerul să aprecieze faptul că Prima Doamnă a ales creația unui român, ci nu a optat pentru vreun brand renumit din afara țării.

Draga Catalin,

Ne cunoastem de foarte multi ani. Bineinteles ca o tinuta poate sa iti/imi placa, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tau de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regala fiind de-a dreptul curajoase in aceasta privinta, dupa cum vedem in pozele atasate. Istoria evolueaza, oamenii se schimba, ne adresam viitorului, nu ramanem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul sa ne alegem ceea ce ne place si nu este corect sa fim judecate dupa centimetri de material.

Citeste si:
Cum să alegi colierul perfect în funcție de forma decolteului
Cum să alegi colierul perfect...

Palaria, accesoriu obligatoriu intr-o tinuta de acest gen, poate fi in stilul clasic, modern sau reinterpretata usor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai graitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi aratat foarte bine ca toate doamnele sa fie "invaluite" ca intr-o colectie Margiela. Dress-ul transparent, eventual cu dunga fina, nu era tocmai varianta fericita, chiar daca este deliciul prezentarilor de moda. E totusi o inmormantare. 100% dintre clientele mele poarta dress mat, nu as putea sa iti zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu.

Daca hainele nu apar in poze exact ca in studio, banuiesc ca stii si tu foarte bine. De cele mai multe ori, le asezam la poze si punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranta avantajul studioului. Nu cred ca maneca de la sacoul lui Kate Middleton sta in realitate cu multe cute si a fost dat produsul la gata, fara probe. Stii si tu ca pentru un designer, calitatea este foarte importanta. In incheiere, am vazut ca totusi ai apreciat lungimea rochiei. Mai mult, banuiesc ai fost mandru de faptul ca Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer roman, la un eveniment de o importanta mondiala. , a scris Andreea Tincu, pe social media.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre Claudia Pătrășcanu...
Cătălin Botezatu, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.