Bianca Drăgușanu nu se teme de scumpirile de niciun fel. În timp ce tot mai multe persoane publice se plâng din cauza facturilor imense pe care le au de achitat la energie electrică, diva nu face economie, nu se ocupă de acest aspect și nici nu dă importanță banilor pe care îi scoate din buzunar în acest sens.

Bianca Drăgușanu trăiește fără teama scumpirilor

Facturile mari la energie electrică sau gaze sunt un subiect de discuție pentru multe persoane publice de la noi din țară care sunt nemulțumite pentru sumele pe care trebuie să le scoată din buzunar. Unii au plătit în jur de 2000 de lei, iar alții au depășit suma de 2000 de euro, iar acest lucru nu a putut fi trecut atât de ușor cu vederea de niciunul dintre ei. Gabriela Cristea, de exemplu, a mărturisit că tot ce speră este să nu îi dea în judecată, din cauza faptului că nu și-au respectat angajamentele față de ea. Ea a sunat în repetate rânduri furnizorii, i s-a promis că situația se va rezolva, dar nu s-a întâmplat lucrul acesta.

Ei bine, una dintre vedetele căreia i s-a cerut părerea în ceea ce privește scumpirile din ultima vreme, despre care s-a tot discutat, a fost nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Diva nu s-a plâns nicio secundă de facturile la energie electrică, așa cum au făcut colegii ei breaslă, ci a preferat mereu să îi lase bani mamei sale și să se ocupe ea de tot ce înseamnă facturi și cheltuieli în casă.

Mai mult de atât, întrebată care este părerea sa despre scumpiri și rugată să spună dacă face sau nu economii în acest sens, ea a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Ei bine, blondina a spus clar că nu are nici cea mai mică idee dacă facturile care le vin ei sau familiei sale sunt mici sau mari, fiindcă nu au interesat-o niciodată. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că ar putea să vină oricât, iar ea nu are de ce să facă niciun fel de economie, mai ales că își permite să îi ajute pe toți cei dragi ei.

Așadar, prețurile mari la energie electrică nu au reprezentat niciodată o problemă pentru ea și nici se se plânge în mediul online așa cum fac alte persoane publice.

„Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva. Îmi ajut financiar toată familia”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru playtech.ro.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.