Dani Oțil face economie la energie electrică, iar în cadrul emisiunii pe care o moderează în fiecare dimineață alături de Răzvan Simion la Antena, a spus care este metoda pe care o adoptă. De asemenea, a spus care este cea mai mare dorință pe care o are, având în vedere faptul că s-a răcit vremea, iar facturile vor fi din ce în ce mai mari.

Cum face Dani Oțil economie la energie

Creșterile prețurilor la energie electrică, din ultima vreme, sunt un motiv serios de îngrijorare atât pentru oamenii obișnuiți din toate toate colțurile țării, cât și pentru multe dintre vedetele de la noi din țară. Gabriela Cristea, Mugur Mihăescu, Dorian Popa, dar și mulți alții și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale despre facturile enorme pe care le-au primit și care nu au niciun fel de justificare. Nu li se pare deloc corect prin ce sunt nevoiți să treacă, dar nici nu au vreo putere în acest sens.

Dani Oțil a discutat și el despre creșterea prețurilor la energie electrică, la Neatza cu Răzvan și Dani, spunând că speră ca informațiile să fie așa cum trebuie, ca să oprească și el centrala pe care a decis să o pornească în urmă cu trei zile. În spirit de glumă, așa cum face de fiecare dată, moderatorul a zis că și-a făcut altar la contorul de gaz și că aprinde două bețișoare parfumate și se roagă stând în genunchi. A stârnit în felul acesta râsul celor din fața micilor ecrane, mai ales în momentul în care a zis că îl dor genunchii de la cât s-a rugat.

„Sper să fie informațiile cum trebuie ca să opresc și eu centrala, că am pornit-o acum trei zile. Eu am contorul de gaze unde parchez și m-a întrebat soția dacă fac pană în fiecare seară când mă întorc. I-am spus că „nu”, doar mi-am făcut altar la contorul de gaz, aprind două bețișoare parfumate și mă rog, stau în genunchi. Dacă pot să opresc centrala măcar încă o lună, n-ar fi rău! M-am săturat, mă dor genunchii de la atâta rugăciune, că am și piatră rubică acolo”, a zis Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Având în vedere facturile enorme de la energie electrică, Dani Oțil a decis să facă economie serioasă și să fie mult mai atent la consum. De asemenea, a zis că s-a transformat în tatăl lui, pentru că numai acesta stingea toate becurile din casă în urma lor. Tot glumind, partenerul de viață al Gabrielei Prisăcariu a zis că familia lui este făcută să îl runieze și chiar dacă fiul lui nu știe să facă prea multe lucruri, știe să aprindă becurile.

Citeste si:
Se scumpește factura la curent. Cât vor plăti românii pentru...
Se scumpește factura la...

„La mine în casă trebuie să fii inginer, să umbli după toți membrii ca să stingi becurile. M-am transformat în tata, fraților. Tata le stingea la trei camere care toate făceau cât o garsonieră, că acolo stă și acum. Acum am înțeles de ce adesea după noi intra o mână care stingea becul tot timpul. Și ăla micul nu știe să facă multe, dar știe să aprindă becurile. Familia asta este făcută să mă ruineze. Cineva l-a învățat să le aprindă, nimeni nu l-a învățat să le stingă. Și mai imi aduc aminte că tata era supărat că folosim foarte multă hârtie igienică, și la asta va fi foarte greu să intervin”, a mai zis prezentatorul de la Antena 1.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.