Recent, a avut loc tăierea moțului lui Luca Tiago, iar Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost surprinși de ceea ce a ales micuțul de pe tăviță. Cei doi au postat și pe rețelele sociale de la eveniment, iar fanii s-au grăbit să îi felicite, dar și să se bucure de faptul că fiul lor pare că îi va călca pe urme tatălui lui.

Ce a ales Luca Tiago la tăierea moțului

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, la care multe persoane de vârsta lor doar visează. Cei doi au împreună au și un copil, pe care fanii din mediul online l-au cunoscut încă din primele zile de viață, spre bucuria celor cărora le place să fie la curent cu toate lucrurile care se petrec în viețile lor. Recent, aceștia și-au surprins fanii cu câteva imagini de la tăierea moțului lui Luca Tiago, moment în care toată lumea a rămas mască, deoarece fiul lor a ales de pe tăviță niște obiecte la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Luca Tiago a împlinit de curând un an, iar Dani Oțil și frumoasa lui parteneră de viață, Gabriela Prisăcariu, au dat o petrecere de zile mari în cinstea sa, iar în aceeași zi a avut loc și tăierea moțului, iar luând în considerare ceea ce a ales cel mic, viitorul sună bine pentru el. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că băiatul prezentatorului de la Antena 1 a ales, în primul rând, cheia unei mașini, iar mai apoi a dorit microfonul, ceea ce i-a luat prin surprindere pe părinții lui, care au avut niște emoții extrem de mari.

Moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a dat și câteva declarații legate de tăierea moțului celui mic și a recunoscut că nu era familiarizat cu aceasta și, de asemenea, a spus clar că nu a fost el cel care s-a ocupat. Acesta a spus că Lua Tiago poate să facă orice în viață, dacă îl face fericit și face mulți bani. Tot soțul Gabrielei Prisăcariu a spus că își dorește ca băiatului său să știe, la fel ca și părintele lui, câte puțin din toate.


„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu. Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează…

Citeste si:
Theo Rose, despre avantajele și dezavantajele de a fi celebru: „Vei...
Theo Rose, despre avantajele...

Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi pentru că nu am fost eu educat așa”, a declarat Dani Oțil, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.